Monday 30 March 2015

Ulkoilua ja leikkiä

Ulkona hippasta

Tänään Jenny on nukkunut aika paljon ja syönyt hyvin. Ulkona on myös lenkkeilty Jennyn kanssa. Käytin Jennyn lenkillä jonkun aikaa sitten. Kävelimme noin kilometrin lenkin, jonka jälkeen vein Jennyn takapihalle. Jenny tykkää juosta tosi paljon, joten ryhdyimme olemaan hippaa. Jenny juoksi tietenkin karkuun ja minä olin hippa. : ) Jenny piti suussaan salibandypalloa, joka minun piti saada pois ja sitten heittää se uudelleen Jennylle. Jenny jaksoi juosta tosi pitkään ja olisi vain halunnut koko ajan leikkiä lisää. Jenny ei olisi millään halunnut mennä sisälle, koska hippaa oli niin kiva olla. Olimme olleet ulkona jo tosi kauan, joten kannoin Jennyn lopulta sisälle. 

Sisälle päästyään Jenny kiiruhti heti keittiöön, jonka jälkeen juomaan ja syömään. Jenny syö nyt siis Science Plan- Vetessentials- kuivanappuloita, joiden lisänä annamme Jennylle Royal Canin- Gastro Intestinal- märkäruokaa, johon sekoitamme vettä joukkoon. Tämä ruokayhdistelmä on pitänyt Jennyn mahan aika hyvin kunnossa. 

Seuraava näyttely on tosiaan noin viikon päästä. Ensiviikon ja sitä seuraavan viikon sisällä Jennyllä on kolme näyttelyä, eli aika paljon. Seuraava näyttely on Jennyn ensimmäinen kaikkien rotujen näyttely, johon kuuluu myös pennut (7- alle 9kk), eli johon Jenny kuuluu. Siinä näyttelyssä on noin 2500 koiraa, joista 15 on papilloneja. En vielä tiedä, monta papillon- pentua näyttelyssä on, mutta se selviää vasta itse näyttelyssä.


No comments:

Post a Comment