lauantai 12. maaliskuuta 2016

27.2 - 6.3

Hiihtoloma

Minulla oli tosiaan hiihtoloma 27.2 - 6.3. Kerron tässä postauksessa lyhyesti, mitä hiihtolomalla tapahtui. Hiihtolomalla emme ottaneet melkein ollenkaan kuvia, joten laitoin tähän postaukseen kuvia, jotka on otettu tänään 12.3.

Lauantai ja sunnuntai 27- 28.2
Lauantaina oli normaali päivä. Illalla pesin ja föönasin Jennyn. Sunnuntaina olin Jennyn kanssa koiranäyttelyssä. Tein siitä postauksen, jonka voit halutessasi lukea klikkaamalla tästä. Lähdimme aamulla näyttelyyn kello 7 ja tulimme kotiin vähän ennen neljää, joten sinä päivänä emme ehtineet tehdä mitään muuta.

Maanantai ja tiistai 29.2 - 1.3
Maanantaina lähdimme ajamaan Helsinkiin (Jenny tietysti mukana). Veimme Jennyn hotelliin ja lähdimme SuperParkkiin, Vantaalle. Käytimme Jennyn ihan tavallisesti ulkona, ja vietimme illan hotellissa. Jenny nukkui yön hotellissa hyvin, eikä pitänyt minkäänlaista ääntä. Tiistaina kävimme shoppailemassa ja kummini luona. Jenny ei jäänyt yksin, vaan aina joku oli sen kanssa. Aurinko paistoi, joten tiet olivat sulia. Jennyn turkki kuraantui aika helposti. Tulimme kotiin illalla yhdeksän aikoihin.

Keskiviikko, torstai ja perjantai 2- 4.3
Lähdimme mökille keskiviikkona heti aamusta. Jenny nautti olla mökillä, sillä siitä oli aikaa, kun Jenny oli viimeksi siellä käynyt. Emme tehneet mökillä oikeastaan mitään ihmeellistä, vietimme vain lomaa. Torstaina Teppo-perhoskoira tuli käymään mökillä. Jenny riemastui, kun näki Tepon pitkästä aikaa. Perjantaina menimme takaisin kotiin. Kotona Jenny rauhottui ja nautti, kun vihdoin olimme edes vähän aikaa kotona.

Lauantai 5.3
Lähdimme puolenpäivän aikoihin mummolaan. Jenny tuli mukaan ja sai riehua siellä Tepon kanssa. Teppo on 8-vuotias, joten se ei jaksa aina leikkiä Jennyn kanssa, vaikka tämä kuinka pyytäisi. Jenny kuitenkin jaksoi pyytää Teppoa leikkimään, ja kyllä koirat paljon ravasivatkin ympäri taloa. Pihalla oli paljon uusia ja erilaisia hajuja Jennylle. Tulimme kotiin 17-18 aikoihin. Illalla vielä pesimme ja kuivasimme Jennyn, sillä se oli likaantunut kurakeleillä. Yön Jenny nukkui minun huoneen päiväpeiton päällä lattialla.

Sunnuntai 6.3
Sunnuntaina opetin Jennylle erilaisia temppuja vähän aikaa. Oli ihan tavallinen päivä: Jenny söi, nukkui ja leikki. Illalla kello 18 kävimme Jennyn ja sen koirakamujen kanssa lenkillä. Jennystä oli mukavaa nähdä kavereita ja siskoa. Lenkin jälkeen Jenny kävi melkein heti nukkumaan omaan koppaansa.

2 kommenttia: