lauantai 18. kesäkuuta 2016

Noin vuosi sitten

Kesäfiiliksiä

Olen ollut kohta kaksi viikkoa kesälomalla. On ollut kiva nukkua pitkään, eikä ole ollut joka päivä jotain menoa. Minulla on joitakin kesäsuunnitelmia, jotka aion toteuttaa. Yksi niistä on ulkomaanmatka perheen kanssa. Jennykin tulee mukaan. Saa nähdä, miten Jenny matkustaa lentokoneessa ja junassa. :) Kirjoitan varmasti reissun jälkeen postauksen, jossa kerron reissusta.

Tämän postauksen neljä ensimmäistä kuvaa on otettu Jennystä noin vuosi sitten ja loput kuvat on otettu ihan tässä viikon sisällä. Kuvista huomaa sen, että vuosi sitten Jennyn turkki oli tuuheampi kuin nyt. Jennyltä on lähiaikoina lähtenytkin karvaa aika paljon. Nykyään Jennyn häntä on paljon pidempi kuin vuosi sitten. Jennyn häntä yltää melkein maahan asti. Muuten oikeastaan Jennyn kaikki piirteet ovat lähes samanlaiset kuin vuosi sitten. 

Reilun kuukauden päästä Jenny täyttää 2v. Aion Jennyn syntymäpäivänä leikkiä ja olla Jennyn kanssa paljon enemmän kuin yleensä. En vielä tiedä, mitä annamme Jennylle lahjaksi, mutta varmaan jonkun lelun ja herkkuja. Suunnitelmissa olisi myös tehdä Jennylle "syntymäpäiväkakku", johon tulee Jennyn lemppariherkkuja. Niitä ovat esimerkiksi nakit ja kanafileetikut. Myös raejuustosta ja kermaviilistä Jenny tykkää todella paljon.


2 kommenttia: