maanantai 8. helmikuuta 2016

Päivitetyt Jennyn lempparit

Jennyn lempijuttuja
Tein viime vuonna samantyylisen postauksen, eli kerroin Jennyn lempijuttuja. Halutessasi voit käydä katsomassa sen klikkaamalla tästä. Halusin ns. päivittää tiedot, sillä aika monen vastaus on eri kuin viime vuonna.

Nukkumapaikka
Jenny nukkuu yöt yleensä joko:
 • kopassaan
 • päiväpeiton päällä makuuhuoneessa
 • maton päällä
 • tai minun huonessani
Eniten Jenny nukkuu yöt päiväpeiton päällä makuuhuoneessa.

Ruuat & herkut
Jenny on syönyt reilu puoli vuotta Belcadon Finest Croc- kuivanappuloita ja ne maistuvat Jennylle oikein hyvin. Herkkuja Jennyllä on aika monenlaisia, mutta lemppareita ovat varmaankin file-tikut ja kuivattu kananmaksa sekä pakastekuivatut herkut (mm. kana). Jenny tykkää myös "ihmisten ruoista" mm. leikkeleestä ja hedelmistä kuten banaaneista, mandariineista ja päärynöistä. Näitä Jenny kuitenkin saa vain tosi pieniä paloja.

Lelut
Jennyn lempilelu on ollut jo pitkään punainen vinkupallo. Välillä Jenny saattaa tykätä jostain lelusta enemmän kuin siitä, mutta kyllästyttyään leluun, vaihtaa Jenny aina takaisin vinkupalloon. Sen perässä Jenny saa juosta kunnolla, koska kyseessä on siis vierivä pallo.

Lempipaikka talossa
Jennyn lempipaikka talossa on varmaankin edelleen keittiö, sillä Jenny odottaa aina, jos jotakin sattuisi tippumaan lattialle. Olohuone on Jennylle vähän kuin "leikkihuone", joten luulen, että Jenny tykkää myös olohuoneesta. Makuuhuone on yleensä Jennylle nukkumispaikka. Usein Jenny kaivaa / tekee itselleen mukavaa paikkaa päiväpeiton päälle, jotta voi asettua siihen lepäämään. Luulisin, että Jenny nukkuu sen ajan, kun olemme koulussa / töissä, tai kun kukaan ei ole kotona.

Lempitouhut ulkona
Jenny tykkää ulkona tavata koiria ja heiluttaa pääasiassa jokaiselle koiralle häntää, kuka vain tulee vastaan. Jenny osaa myös olla varovainen, eli ei esimerkiksi innostu, jos toinen koira on vihainen. Jos Jenny riemastuu ja innostuu paljon, ryhtyy se ravaamaan pitkin kävelytietä. Näin voi tapahtua, kun esimerkiksi tuttu henkilö tai - koira kävelee vastaan lenkillä.

2 kommenttia:

 1. Kyllä hän no niiiin niiiiin saman tyylinen kun meidän Jack :). Eihän he siskso ja veli olisikaan ;).
  Jack kun inostuu myös ulkona juoksemaan, me puhumme että hän "lentää", menon on tosi vaudikasta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Jenny tosiaan ravaa niin innokkaasti, että menee joskus ihan hihnan kanssa solmuun :D

   Poista