Friday 12 December 2014

12 päivää jouluaattoon

Jenny & joulunodotus

Enää 12 päivää jouluaattoon! Nyt ollaan tasan puolessavälissä, eli vielä vähän vajaa kaksi viikkoa aikaa.

Nyt bloggaamaan! Minulla on enää yksi koe ennen joulua, joten ehdin varmasti bloggailla nyt joulun aikaan oikein urakalla. Rakennamme mökkiä, joten olen siellä varmaan myös aika paljon. Aion kuitenkin siis kertoa Jennyn kuulumisia joulunakin.

Eilen ja tänään on ollut ihan normi päivä. Kävin koulun jälkeen Jennyn kanssa tavallista pidemmän lenkin, koska Jenny oli tosi virkeä ja halusi tällä kertaa kävellä vapaaehtoisesti, eikä Jennyä tarvinnut edes kantaa enempää, kuin kymmentä metriä! Se oli jo suuri saavutus!

Jenny tykkää tosi paljon housujeni nauhoista, joita se tykkääkin pureskella usein. Myös korit ja kaikkien esineiden kulmat ovat edelleen Jennyn suosikkeja. Aina, kun koittaa pyykkien levitys pyykkinarulle, Jenny pyyhältää paikalle häntä heiluen ja käy hakemassa pyykkikorista jonkun vaatteen. Yleensä Jenny hakee sukan, koska se on kevyt ja helppo kantaa. Sitten Jenny vie vaatteen oman vilttinsä päälle ja ryhtyy leikkimään sillä. Samoin käy, jos olen esimerkiksi pukemassa sukkia jalkaan. Jenny ryhtyy vetämään hampaillaan sukkaa jalastani, jotta saisi leikkiä sillä. Myös sukkahousut ja oikein ohuet paidat ovat Jennyn lemppareita ja varsinkin ne, joissa on napit!

Jenny ei voi aavistaa mitenkään, mitä parin viikon päästä tapahtuu!

No comments:

Post a Comment