Thursday 4 December 2014

Jennyn kuulumisia

Jennyn keskiviikon ja torstain kuulumiset
Eilen keskiviikkona 3.12.2014 aamulla Jenny oli ihan normaalisti. Päivällä sen sijaan, kun tulin koulusta kotiin, Jenny oli tehnyt jotain olohuoneen matolle. Korjasin sotkut ja vein Jennyn ulos. Jenny teki tarpeensa ulos ja olin siitä tosi hyvilläni. Kun pääsimme sisään, Jenny piti pestä. Pesun, kuivauksen ja harjauksen jälkeen Jenny pyyhälsi täyttä päätä olohuoneen matolle ja teki tarpeensa taas. Korjasin sotkut, eikä aikaakaan kun Jenny teki taas ja vielä pari kertaa sen jälkeen. Vein Jennyn uudestaan pesulle ja kun pelkkä lavuaarissa peseminen ei riittänyt, piti Jenny pestä kokonaan. Myös kylpyhuoneeseen Jenny teki kesken pesun tarpeensa, mutta onneksi ne oli helppo suihkutella suihkuletkulla pois. Harjauksen ja pesun jälkeen leikin Jennyn kanssa ja kaikki oli sitten ok. Olin itsekseen kotona tämän kaiken aikana, joten oli "vähän" työtä. Aikaa koko urakkaan meni puolitoistatuntia! Jenny oli saanut tiistaina enemmän ruokaa, mikä suositus oli, koska Jennyllä oli ollut nälkä ja näin ollen keskiviikon iltapäivä sujui varmaan sen takia näin.
Yritimme keskiviikkona leikata Jennyn kynsiä, mutta Jenny hermostui liikaa ja rupesi "murisemaan", joten leikkaamme kynnet joku muu päivä.

Tänään tiistaina 4.12.2014 Jenny on voinut hyvin, eikä mitään erikoista ole sattunut. Kun tulin koulusta kello 13, vein Jennyn ulos. Ulkona Jenny oli taas hirmu riehakkaalla tuulella, joten Jenny juoksi taloa ympäri, ympyrän muodossa. Olin itsekkin mennä ihan sekaisin, kun minunkin piti pyöriä, ettei hihna mennyt solmuun. Jenny jaksoi juosta monta, monta kertaa talon ympäri, aina välillä pysähtyen haistelemaan pientä palaa nurmikkoa ja samalla nappaamaan jäätä joko jääkinoksesta tai lehdestä, jossa on jäätä.
Yritän joku kerta ottaa vaikka iPadilla videon Jennyn ulkoilemisesta, niin näette paremmin miten Jenny hyppelehtii häntä jalkojen välissä ja miten hauskalta Jenny näyttää. : )


No comments:

Post a Comment