Saturday 20 December 2014

Siivousta ja juhlintaa

"Väsymystä siivouksen keskellä" : )
Siivous- ja synttäripäivä

Tänään lauantaina 20.12.2014 Jenny täyttää tasan viisi kuukautta! Jenny painaa nyt 2,7kg.

Kotonani oli siivouspäivä, koska pikkuveljelläni oli synttärijuhlat kavereilleen. Jenny oli ihan ihmeissään, miksi koko perhe siivoaa, joten Jenny meni aina välillä koppaan lepäämään. Imurin ääni ei enää pelota Jennyä kovinkaan paljoa. Lattioiden pesusta Jenny oli kovin ihmeissään, kun lattia oli hetken märkä, pesun jälkeen.


Kävin Jennyn kanssa kävelyllä lyhyellä hihnalla. Pari koiraa tuli vastaan ja silloin Jenny heilutti häntää iloisena, niinkuin yleensäkin. Kannoin Jennyä lenkin matkasta noin puolet, "yllätys yllätys." : )

Joulusiivouksen jälkeen otimme tonttulakit esiin, tietysti Jennylle myös. Jennyn tonttulakki on tosi pieni, joka on varmaan tarkoitettu vauvalle. Yritin laittaa tonttulakkia Jennyn päähän, mutta Jenny piti sitä leikkinä ja halusi vain järsiä sitä. Lopulta sain kuitenkin tonttulakin Jennyn päähän, mutta se kesti siinä vain noin kolme sekuntia. Yritimme ottaa kuvia siitä, kun Jennyllä oli tonttulakki päässä ja saimme ehkä pari onnistunutta kuvaa.



Ennen synttäreiden alkamista, Jenny harjattiin ja siihen suihkutettiin tuoksuvaa hoitoainetta. Jenny tuoksuu ihanalta! Kun synttärijuhlat alkoivat ja vieraita tuli useita, oli Jenny ihan innoissaan ja ihmeissään. Jenny leikki tosi iloisena ja tutki lahjapaketteja, sekä lahjanauhoja innokkaana. Temmellyksen jälkeen Jenny oli niin puhki, että kävi makuulleen vilttien päälle. Siihen Jenny nukahti, pää viltin ulkopuolella. Jenny siirtyi jossain vaiheessa nukkumaan lattialle ja sitten viereeni. Kun lähdin kirjoittamaan tätä blogia, Jenny siirtyi takaisin vilttien päälle nukkumaan.



No comments:

Post a Comment