Tuesday 2 December 2014

Normaali päivä kotona


Jennyn tiistaipäivä
Tänään Jenny on voinut ihan hyvin, eikä vatsavaivoja ole ollut. Jennyllä on ollut normi päivä tänään: ulkoilua, juoksentelua, syömistä, leikkimistä yms.

Vinkupallolla tänään on leikitty eniten. Se vierii ja kulkee nopeasti, joten sillä on helppo leikkiä ja Jenny päästää siitä irti, kun vinguttaa palloa.

Ulkona Jenny pyörii innoissaan ympyrää ja haistelee vähän väliä pientä palaa nurmikkoa työntäen kuononsa nurmikon sisään ja pian ponkaisee jo seuraavaan paikkaan. Tykkään olla ulkona Jennyn kanssa.

Vein Jennyn tänään yläkertaan ja Jenny pisti siellä kunnon ravit pystyyn! Jenny juoksi koko yläkerran poikki kaikissa huoneissa käyden ja pinkaisi juoksuun seuraavaan huoneeseen. Otin Jennyn syliin rauhoitellakseni tätä, mutta Jenny halusi nopeasti alas takaisin juoksemaan. Silloin, kun kaikki ovat kotona, Jenny on tosi iloinen ja juoksee samanlaiset ravit ja on sen jälkeen ihan veden tarpeessa.

Nykyään leikimme Jennyn kanssa leikkiä, jossa Jenny saa juosta paljon ja jonka seurauksena Jenny läähättää, mutta haluaa silti jatkaa leikkiä.

Jenny syö lattialta melkein kaiken minkä näkee. Tänään Jenny sai suuhunsa pöydältä pudonneen kumin, mutta onneksi sain kumin Jennyn suusta. Jenny sai keittiöstä tänään myös esim, porkkanasiivuja ja perunaa, joka oli vahingossa pudonnut lattialle. Jenny haluaa maistaa kaikkea, myös ruokapöydän ympärillä olevien tuolien pehmustaa.

Työhuoneessa on villasukkakori, josta Jenny kävi juuri hakemassa yhden villasukan ja vei tämän olohuoneen matolle.

Odotan innolla näyttelyitä, johon pääsemme Jennyä jo aika pian viemään!

No comments:

Post a Comment