Tuesday 23 December 2014

Lomalle

Vihdoin lomalle!

En ole ehtinyt kirjoitella nyt moneen päivään, joten kerron sunnuntain- tiistain kuulumiset tässä samassa postauksessa.

Sunnuntaina 21.12.2014 pääsin harrastuksestani, uinnista, jo joululomalle. Kävimme jouluostoksilla ja muuten päivä meni aika normaalisti. Jennyn kanssa käytiin kolmatta kertaa kaupungilla kävelemässä. Jennyn on haisteltava jokaista lumikokkaretta ja tutkittava sitä ainakin minuutin ajan. : ) Kävelyretket kestävätkin sen takia tosi pitkään. Jennyä ulkoilutettiin sunnuntaina aika paljon, jonka takia Jenny oli illalla ihan poikki ja kävi nukkumaan vilttien päälle.

Maanantaina lähdimme koko perhe kolmen jälkeen mökille. Jenny tuli myös mukaan, nyt ensimmäistä kertaa. Mökissämme on laattalattia, josta Jenny oli kovin ihmeissään. Teimme töitä mökillä, koska tarkoituksena olisi, että pääsisimme viettämään joulua siellä. Ihan valmiissa mökissä, tai ainakin melkein. Teimme Jennylle oman pikku, "Jennyn paratiisin" olohuoneen lattialle. Paksu pahvialusta oli alimmaisena ja sen päällä kolme vilttiä. Vilttien päällä oli Jennyn kantokoppa ja muutama lelu. Teimme "Jennyn paratiisin", koska laattalattia on aika kylmä ja Jennystä varmaan viltti lämmittää hyvin ja siinä on kiva levätä.
"Jennyn paratiisi"

Illalla, kun olimme jo kotona, Jennyn sisko tuli kylään. Mukana oli myös toinenkin perhoskoira. Koirat tunsivat heti toisensa ja leikki käynnistyi nopeasti. Koirat leikkivät melkein koko ajan, välillä keskenään ja välillä leluilla. Se oli kivaa katseltavaa. Näyttää tosi hauskalta, kun kolme perhoskoiraa leikkii keskenään ja korvat vaan hulmuavat. Jenny keksi jossain vaiheessa, että siskon häntää voi purra ja vetää leikillään. "Myös korviakin voi purra"- tajusi Jenny. Näihin emme kuitenkaan suostuneet ja siitä Jenny oli ihan ihmeissään. Lopuksi Jenny omi kolme lelua ja kuljetti ne viltille, jonka jälkeen ryhtyi leikkimään ja järsimään niitä. Kun muut koirat lähtivät, Jenny oli tosi poikki ja kävi nukkumaan vilttien päälle.

Tänään tiistaina 23.12.2014 sain todistuksen ja vihdoin alkoi odotettu joululoma! Huomennna on jo jouluaatto, enkä voi todellakaan uskoa sitä. Menemme tänään mökille ja olemme siellä ehkä sunnuntaihin asti, joten en voi valitettavasti kirjoitella blogia mökillä, kun siellä netti ei toimi kovinkaan hyvin. Olen leikkinyt Jennyn kanssa tänään eniten punaisella pallomeripallolla ja sukalla.

Olemme antaneet Jennylle joka päivä Enteromicro-pastaa, jota Jenny syö tosi mieluiten, onneksi. Pasta pursotetaan purkista sormeeni, josta Jenny sitten nuolee sen. Annoimme maanantaina Jennylle pastan lisäksi Milbemax vet- nimistä lääkettä, jota Jenny oli jo kerran aikaisemminkin saanut meillä. Lääke oli tablettimuodossa. Sekoitin pastan ja tabletin keskenään ja annoin Jennyn nuolla ne kädestäni. Jenny nuoli kaiken hienosti ja söi vielä sen jälkeen kuivanappuloita, jotta lääke menisi varmasti vatsaan asti.

Nyt Jenny on virkeä leluilla leikkiessään, joten menen leikkimään sen kanssa.


No comments:

Post a Comment