Friday 5 December 2014

Normi päivä


Päivän touhut

Tänään 5.12.2014 Jennyn päivä on mennyt ihan normaalisti, mutta ajattelin silti kirjoittaa postauksen tästä päivästä.

Aamulla Jenny oli taas villillä tuulella ja vein Jennyn heti herättyäni ulos. Ulkona kiersimme taloa ympäri. Ensimmäinen kierros meni superhitaasti, koska Jennyn piti haistella joka kohta, että oliko pihalla käynyt joku yön aikana. Ulkoilun jälkeen tein aamuhommat ja lähdin kouluun.

Koulupäivän jälkeen Jenny oli iloisesti vastassa ja tervehti nuolemalla naamaa, hyppimällä ja pyytämällä leikkiin mukaan, leluja tuoden. Leikin Jennyn kanssa ja söin välipalan. Opetin Jennylle muutamia temppuja (anna tassua ja pyöri), jonka jälkeen leikin Jennyn kanssa kettulelulla.

Jenny on oppinut lähipäivien aikana kapuamaan portaat tosi nopeasti, ainakin ylös. Alas tullessa Jenny tarvitsee joskus apua, mutta useimmiten selviytyy kyllä itse.

Äsken Jenny asettui tietokonelaukun päälle ja ryhtyi puremaan repussani olevaa nauhaa, jossa on sisällä aukko. Jenny pureskelee edelleen kaikkien mahdollisten esineiden kulmia, villasukkia ja syö kaiken minkä näkee sisällä ja ulkona.

Minulla on monta koetta tulossa, joten en tiedä ehdinkö kirjoitella lähipäivinä kokeiden takia. Onneksi viikonloppu on edessä!

No comments:

Post a Comment