Monday 1 December 2014

Ulkoilua

Kuonon päässä lunta : )
Maanantai 1.12.2014
 
Eilen sunnuntaina 30.11.2014 oli normaali päivä, joten en kirjoittanut sen enempää Jennyn kuulumisia.
 
"Tänään on siis jo 1.12.2014!! Voitteko uskoa? Enää kolme kokonaista viikkoa ja pari päivää jouluun!"
 
Palataanpa takaisin tähän päivään. Tänään Jenny on ollut tosi leikkisä ja haluaa koko ajan ulos. Aina, jos joku menee eteiseen, Jenny seuraa perässä ja olettaa pääsevänsä mukaan. Ulkona Jenny on niin ihana, kun se juoksee sinne tänne ja pyörii ympyrää! Jenny on vain niin söpö ja ihana! Jennystä on ihmeellistä, kun lunta tarttuu turkkiin ja lumi on niin märkää ja kylmää. Olin tänään Jennyn kanssa ulkona ja sain pari kuvaa. Kuvat ovat postauksen reunassa.
 
Jenny on nyt paljon virkeämpi, kuin eilen, koska Jenny oli levännyt koulupäivän ajan. Leluilla on tänäänkin leikitty paljon, eniten vinkupallolla, joka nykyään taitaa olla Jennyn lempilelu.
 
Jenny osaa jo aika hyvin haukkua, mutta haukkuu vaan tarpeen tullen, esim. toisen koiran nähdessään (harvoin sillonkaan). Jenny ei ns. hauku, vaan enemmän "murisee", nykyään jo siitä, että katsoisin Jennyn kynsiä.
 
Olen jo miettinyt, miten Jenny suhtautuu jouluna kuuseen ja siinä oleviin koristeisiin. Repiikö Jenny nauhat joulukuusesta ja syö siitä tippuvat havunneulaset vai käveleekö Jenny vain joulukuusen ohi mitään huomiota kiinnittämättä? Se selviää muutaman viikon päästä!
 
 




No comments:

Post a Comment