Saturday 29 November 2014

Piilossa villasukassa


Jennyn lauantaipäivä

Tänään lauantaina 29.11.2014 Jennylle on opetettu päivän mittaan monenlaisia "temppuja." Olen itse yrittänyt opettaa Jennylle "anna tassua, pyöri, odota ja irti"-käskyjä/temppuja. Jokaisesta onnistuneesta tempusta Jenny saa makupalan.

Tänään Jenny ei ole levännyt melkein ollenkaan, kun on ollut koko ajan jotain tekemistä. Päivällä Jenny kyllä lepäsi noin 30 minuuttia viltin päällä ja jonkun aikaa omassa kantokopassaan.

Käytin Jennyn tänään vähän normaalia pidemmällä lenkillä, mutta Jenny iski taas yllättäen stopit päälle useassa kohdassa. Kannoin siis Jennyä puolet lenkistä. Kotiin Jenny pyyhälsi tuhatta ja sataa. Lenkin jälkeen oli taas pesu-urakka edessä. Jenny antaa pestä suihkulla tosi hyvin, eikä yritä karata kylpyhuoneesta. Sen sijaan kuivaaminen oli tänään hieman vaikeaa, koska Jenny ei halunnut, että sitä kuivataan pyyhkeellä ja rupesi ns. murisemaan. Päästin Jennyn juoksemaan ympäri taloa, kun Jenny murisi harjaamisellekin. Juoksentelun jälkeen sain onneksi kuivattua ja harjattua Jennyn oikein pöyhkeäksi. Muutamaan kertaan on Jenny jo tänään pesty, kuivattu ja harjattu aina ulkoilun jälkeen. Yritimme leikata Jennyn kynsiä, mutta ne ovat vielä liian lyhyet leikattaviksi.
Lelujen lisäksi Jenny tykkää myös villasukista ja normaaleista sukista. Myös ihanan tuntuiset, ohuet yöpuvut ja sukkahousut ovat Jennyn lemppareita. Tänään, kun Jenny leikki villasukalla, se työnsi kuononsa kokonaan villasukan sisälle ja näytti tosi hassulta. Silmät olivat myös piilossa. Siitä oli vaikeaa saada kuvaa, kun Jenny riehui koko ajan. Leluilla on myös tänään leikitty, erityisesti vinkupallolla.




No comments:

Post a Comment