Wednesday 26 November 2014

Siskon luona

Jennyn viimepäivien kuulumiset
En ole ehtinyt kirjoittaa blogia nyt pariin päivään, joten kerron tässä blogikirjoituksessa Jennyn maanantai-ilta, tiistai ja keskiviikko-kuulumiset. Jenny pureskelee edelleen kaikkea mahdollista: kaappien kulmia, johtoja, vitriinin kulmia, koreja ja sormia.
Maanantai-iltana pesimme Jennyn toisen kerran shampoolla ja hoitoaineella. Lopuksi harjauksen ja kuivauksen jälkeen suihkutimme Jennyyn tuoksuvaa hoitoainetta. Jenny suoriutui pesusta, kuivauksesta ja harjauksesta oikein hyvin. Pesun jälkeen Jenny oli taas sylissäni pyyhkeeseen "kapaloituna", koska Jenny tärisi kylmyydestä.
Tiistaina Jenny oli niinkuin aina ennenkin, iloinen, reipas ja pirteä. Ulos on tullut loskasää, joka hirvittää Jennyä, kun tassut kastuvat. Mutta kyllä sitä lunta vielä tulee lisää, niin sitten Jenny voi taas hyppiä ja riemuita lumessa.
Tänään, keskiviikkona 26.11.2014 kävimme vierailemassa Jennyn kavereiden luona. Toinen niistä oli siis Jennyn sisko. Koirat muistivat toisensa viime tapaamisesta ja leikki syntyikin tosi nopeasti. Jenny läähätti oikein, kun koirat ravasivat ympäri taloa. Välillä piti pitää "huilitaukoja", mutta sitten taas leikki jatkui. Mielestäni on mahtavaa, kun Jennyllä on koira-kavereita, koska leikki näyttää sujuvan niin hyvin! Seuraava tapaaminen koirien kanssa on jo varmaan tällä viikolla. Automatkat Jenny kulkee nylon-häkissä, takapenkkien jalkatilassa.
Nyt Jenny on tosi väsynyt niin touhukkaasta leikkimisestä, että makaa omassa kantokopassaan. En ota nyt kuvaa Jennystä, koska Jenny on väsynyt ja en halua häiritä sitä.
Tällä viikolla joku päivä, leikkaamme varmaankin Jennyn kynnet, kun ne ovat jo vähän kasvaneet.


No comments:

Post a Comment