Thursday 13 November 2014

Welcome home Jenny!

 Jenny tulee kotiin!

Eilen 12.11.2014 koitti todella odotettu päivä. Lähdimme 18 illalla kohti Iittiä. Matka kesti n. 1h 30min, joten se meni nopeasti. Kun saavuimme Jennyn kotiin, saimme jokainen perheenjäsen Jennyltä lämpimän vastaanoton. Ostimme Jennyn "Kennel Connection"- nimisestä kennelistä.

Kotimatkan Jenny oli aivan hiljaa uudessa nylon-häkissä ja pärjäsi oikein hyvin. Aluksi Jenny pysytteli häkissään, mutta pian tutustui jo uusiin paikkoihin, omistajiin ja leluihin kotona. Jenny on oikein leikkisä, pirteä, iloinen ja hauska. Jennyn pituus on 47cm, säkäkorkeus 22cm ja paino 2,6kg. Jenny on vähän vajaa 4kk ikäinen ja sillä on tuuhea, valko-, ruskea-musta turkki, ruskeat silmät ja perhosmaiset korvat, niinkuin perhoskoirilla on.

Ensimmäisen yön, Jenny nukkui pitämättä minkäänlaista ääntä, milloin kuljetus- tai pehmokopissa, tai tyynyn päällä maaten. Aamulla Jenny oli häntä huiskien vastassa, kun heräsin. Leikin Jennyn kanssa aamulla n. 30min, jonka jälkeen lähdin kouluun. Koulun jälkeen Jenny oli taas iloisesti vastassa. Aamupäivällä Jenny otti nokoset ja iltapäivällä kolmen aikaan toiset.

Jenny on ulkona tosi iloinen ja virkeä. Kun lunta on tosi vähän, Jenny hyppii lumen ja asfaltin välissä ja leikkii hihnalla. Jennyllä on ulkoiluun vaaleanpunainen ja musta panta sekä vaaleanpunainen ja pinkki hihna. Ulkona käymme Jennyn kanssa nyt alkuun n. 10 kertaa päivässä. Jennyllä on nyt aluksi kaksi pallolelua, joista toinen on vinkulelu, kaksi muuta vähän isompaa vinkulelua ja luun tapainen köysilelu. Jennyn kanssa käymme näyttelyissä sitten, kun näyttelyasento ja muut käskyt ovat hallussa. Ylä-ja alakertaan mennessä kodissamme, Jennylle on ostettu portit, jottei Jenny lähtisi itse kapuamaan portaita. Ensimmäisen kokonaisen päivän jälkeen, Jenny on aika väsynyt, joten uni maittaa varmasti hyvin tänä yönä. Eteis-aulaan laitettu viltti ja oma uintikassini ovat myös hyviä nukkuma/oleskelupaikkoja Jennylle.

No comments:

Post a Comment