maanantai 28. maaliskuuta 2016

Toista kertaa nuoren luokassa näyttelyssä


Pääsiäisnäyttely

Olin Jennyn kanssa eilen näyttelyssä. Lähdimme kotoa kello 7 ja näyttelypaikalle pääsimme noin kello 9.30. Näyttely oli KV-näyttely, eli kansainvälinen näyttely.

Olimme viime vuonna samassa paikassa pääsiäisenä näyttelyssä, kun Jenny oli pentuluokassa. Silloin näyttelyn parkkipaikalla oli isoja vesilammikoita ja paljon mutaa. Tänä vuonna oli sama juttu, mutta mielestäni nyt oli vielä enemmän mutaa ja sohjoa. Muistan, kun viime vuonna kannoimme näyttelypöytää mukanamme, koska sitä ei voinut vetää mudassa. Onneksi Jennylle on nyt vaunut, jotka on helpompi työntää ja kuljettaa.

Ensin oli junior handler, jossa vanhempien ryhmässä oli 19 osallistujaa. Karsiuduin pois kilpailusta, johon osaksi vaikutti se, että Jenny istui todella monta kertaa kehässä silloin, kun piti olla asennossa.

Rotukehän arvioitu aloitusaika oli kello 13, mutta se oli myöhässä. Papilloneja oli ilmoittautunut 15, mutta vain 13 oli paikalla. Papillonit arvioi latvialainen tuomari Beata Petkevica. Jenny kilpaili nuorten luokassa. Jenny käveli hyvin ja oli asennossa tällä kertaa paremmin. Jenny sai ERI:n ja SA:n. Paras narttu -kehässä Jenny oli kolmas ja sai vara-cacibin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Jennyllä oli mahdollisuus tavoitella cacibia ja vara-cacibia, sillä junioriluokassa ei voi kilpailla cacibista ja cacibit jaetaan vain KV-näyttelyissä. Arviointi oli erittäin hyvä ja mielestäni oli mukava, kun tuomari kehui esiintymistä kauniiksi.

Näyttelypaikalla oli paljon melua, joten päivä oli kaikille aika rankka, myös Jennylle. Näyttelypäivän jälkeen Jenny nukkui kotona parin tunnin päiväunet. Illalla Jenny oli jo virkeä ja toi leluja innoissaan.

Emme ole ilmoittautuneet mihinkään näyttelyyn, mutta veikkaan, että seuraava näyttely on toukokuussa.Kehässä


5 kommenttia:

 1. Onnea saavutukseta!
  Minne menette toukokuussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Menemme toukokuussa ainakin Kangasniemelle :)

   Poista
  2. Voi toukuu on tosi huono kuukasui minulle :(!
   Mutta mikäs on mahdolliseti seuraava :) ?

   Poista
  3. Voi toukuu on tosi huono kuukasui minulle :(!
   Mutta mikäs on mahdolliseti seuraava :) ?

   Poista
  4. Kesäkuu taitaa jäädä meidän osalta näyttelyistä väliin, mutta heinäkuussa ajattelimme mennä pariin näyttelyyn. Ei vielä olla päätetty, mihin näyttelyihin menemme silloin. Olisi kyllä todella kiva tavata ja nähdä Jack! ;)

   Poista