Sunday, 3 April 2016

Pääsiäisenä mökillä, kotona ja näyttelyssä

Pääsiäisloma 25-28.3

Torstai-lauantai
Menimme torstaina mökille ja olimme siellä lauantaihin asti. Jenny riemuitsi, kun huomasi, että olimme tulleet mökin pihaan. Jenny ravasi mökin pihalla monta kertaa ja riuhtoi innoissaan hihnaa suussaan aina lenkeillä. Kävimme monta kertaa kävelemässä jäällä, jossa oli tietysti lunta vielä päällä. Jenny tykkäsi jäällä olemisesta todella paljon ja juoksi innoissaan lumipallojen perään. Jennyllä oli koko ajan hihna (pituus 5m), joka ei onneksi tainnut haitata Jennyn ravaamista. :)

Lauantai-iltana menimme takaisin kotiin. Siistin Jennyn tassut ja pesin ja kuivasin sen sunnuntain näyttelyä varten. Pakkasin myös näyttelyyn otettavat tavarat mukaan, jotta aamulla ei ollut niin paljon tehtävää.

Sunnuntai
Olin sunnuntaina tosiaan Jennyn kanssa näyttelyssä. Viime postauksessa kerroin, miten siellä meni.

Maanantai
Kävimme Jennyn koirakavereiden luona puolen päivän aikoihin. Illalla käytin Jennyn aika pitkällä lenkillä. Kotiin päästyään Jenny oli aika kurainen, joten huuhtelin enimmät kurat pois Jennyn mahasta ja tassuista. Sen jälkeen Jenny oli tosi iloinen ja leikki innoissaan leluilla.

Tämän viikonlopun kuulumisia
Jenny on ulkoillut todella paljon tänä viikonloppuna. Olemme käyttäneet Jennyä metsässä lenkillä. Siitä Jenny on tykännyt paljon, eikä haluaisi kävellä enää missään muualla kuin metsässä. Jenny on nauttinut ulkona kävelemisestä, sillä lumet ovat sulaneet osittain ja ruohoa pilkistää. Jenny merkkailee ulkona tiheään, joka johtuu varmaan siitä, että maata on näkyvissä. Aina lenkin jälkeen Jennyn maha ja tassut on huuhdeltava vedellä, sillä ne ovat aina ihan kuraiset. Sisälle päästyään Jenny on yleensä virkeä ja haluaa leikkiä.

No comments:

Post a Comment