maanantai 18. huhtikuuta 2016

Ravia lenkeillä

Jennyn suhtautuminen muihin koiriin

Lenkeillä Jenny on yleensä aina tosi innokas tervehtimään muita koiria. Jenny ei pelkää isojakaan koiria paitsi, jos ne ovat vihaisia. Jenny vierastaa ainoastaan mustia/tummia koiria, ja on niiden kanssa varuillaan. Joskus Jenny jopa haukkuu mustille koirille.

Koirakavereita nähdessään Jenny on hyvin innoissaan ja heti ryhtyy haistelemaan tai ravaamaan. Välillä Jenny on niin innoissaan jonkun tulemisesta lenkillä vastaan, että se ei edes malta haistella vaan ryhtyy suoraa päätä ravaamaan. Jenny ravaa yleensä koko tien leveydeltä ja niin isoa ympyrää kuin hihna vain antaa. Jennyllä on monia hyviä koirakavereita, joita se tapaa välillä lenkeillä.

Naapurissamme asuu perhe, johon kuuluu 10-vuotias kultainennoutaja, Tähkä. Jenny on tosi hyvä ystävä Tähkän kanssa, vaikka tämä onkin paljon isompi ja vanhempi. Aina, kun Jenny näkee Tähkän, on se todella iloinen ja haluaisi heti mennä tervehtimään ja haistelemaan Tähkää. Lenkeillä Tähkä ihan käy maahan makaamaan, jotta Jenny pystyy paremmin haistelemaan. Muuten Jenny yltäisi vain juuri ja juuri Tähkän kuonolle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti