sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Äiti ekaa kertaa esittämässä Jennyä

Kunniapalkinto
10.4.2016 mätsärissä

Olimme tänään Jennyn kanssa Match Show:ssa. Mätsärissä oli tosi paljon väkeä, ainakin puolet enemmän kuin viime vuonna. Tulimme paikalle noin kello 11.45 ja kehät alkoivat 12.15. 

Ensin oli Junior handler, jossa oli melkein 20 osallistujaa. Jenny käveli ja oli asennossa hyvin. Karsiuduin pois, kun jäljelle jäi viisi handleria. Olin siis kuudes, ja sain kunniapalkinnon, joka jaettiin kaikille, ketkä eivät sijoittuneet. 

Jos et tiedä, miten mätsärin kulku menee, niin halutessasi voit käydä lukemassa kirjoittamani postauksen aiheesta klikkaamalla tästä.

Palkinnot pienten koirien punaisten kehästä
Jäimme odottamaan pienten koirien vuoroa (alle 40cm säkäkorkeus). Jouduimme odottamaan aika kauan, sillä koiria oli paljon. Kello oli kolmen paikkeilla, kun pienten koirien vuoro vihdoin oli. Pieniin koiriin oli ilmoittautunut 43 koiraa, eli 21 paria. 

Äitini esitti Jennyn ensimmäistä kertaa tänään mätsärissä. Ajattelimme, että Jenny saattaisi olla enemmän innostuneet näköinen, jos joku muu kuin minä esittäisi Jennyn välillä. Äiti oli harjoitellut pari kertaa kävelyä ja seisottamista kotona Jennyn kanssa. Mätsärissä Jenny käveli hyvin, eikä katsonut maata montaa kertaa kävelyn aikana. Jenny sai punaisen, eli paremman nauhan. 
Punaisten pienten koirien kehässä oli 21 koiraa Jennyn lisäksi. Jenny oli nätisti asennossa ja käveli reippaasti. Äiti esitti ihan hyvin ensimmäiseksi kerraksi. Jenny sijoittui neljänneksi! Jenny sai pienen ruusukkeen ja pokaalin, sekä herkkupaloja ja nahkaisen lelun.
Olimme kotona vasta neljän aikaan, eli mätsärissä kesti melko kauan. Sää oli vaihtelevaa: välillä oli varjoisaa ja todella kylmää ja välillä aurinko paistoi lämpimästi. Kannatti kuitenkin mennä ja äiti sai ainakin kerran harjoitella Jennyn esittämistä. Tämä oli äidille ns. harjoituskerta, koska hän esittää seuraavassa näyttelyssä Jennyn rotukehässä. 

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Hei, olen se sama henkilö, joka tuli tuolla mätsäreissä kertomaan, että lueskelen tätä teidän blogia ja tunnistin Jennyn. :) Mukava aina välillä käydä lukemassa Jennyn kuulumisia ja oli kiva kun meidän Minnikin pääsi vähän moikkaamaan teidän Jennyä! Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa meidän blogia, se löytyy osoitteesta http://kleinspitzminni.blogspot.fi

  Rapsutuksia Jennylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiitos kivasta kommentista! Oli kiva tavata mätsärissä ja ihanaa, että luet tätä blogia! ;) Teidän blogissa on tosi ihania kuvia ja Minni on kyllä tosi söpö koira :)
   Rapsutuksia myös Minnille sinne! <3

   Poista