maanantai 26. lokakuuta 2015

Jennyllä on hyvä unirytmi

Jennyn "elintavat"

Tuntuu kuin Jenny huolehtisi itse omista elintavoistaan esim. sillä, että se käy aina aikaisin nukkumaan. Jenny on yleensä kahdeksalta jo ihan untenmailla ja nukkuu rauhallisesti aamuun asti. Se huilaa haluamassaan paikassa silloin kun sitä väsyttää.

Jenny on ihmisten seurassa, jos haluaa. Kun Jenny ei halua, menee se silloin toiseen huoneeseen ja etsii sopivan lepopaikan itselleen.

Jenny venyttelee joka päivä monta kertaa, jonka takia Jennyllä ei varmaankaan ole lihaskipuja. Venyttely auttaa myös pitämään lihakset vetreinä, niin kuin ihmisilläkin.

Jenny syö silloin, kun sillä on nälkä ja ruokaa on tarjolla. Jenny ei ole nirso ruuan suhteen, vaan suostuu syömään monenlaista ruokaa.

Kun Jenny on todella iloinen, ryhtyy se ravaamaan ihan tosi kovaa vauhtia. Jenny ravaa useimmiten ulkona aitauksessa, mutta joskus myös lenkeillä ja sisällä. Jenny juoksee monta kierrosta aitausta ympäri, kun on tosi innoissaan. Tämä voi tapahtua esim. kun koko perhe on kotona. Ravin aikana Jennyllä saattaa olla joku keppi tai kenties makutikku suussaan.

Jenny nauttii ulkoilemisesta omalla tyylillään. Jennyn ulkoilutyyliin kuuluu mm. se, että Jenny haistelee aina rauhassa ilmaa ja maata. Lenkeillä Jennyn mielestä ei ole ikinä kiire minnekään. : )

Jenny on mielellään aitauksessa ulkona haistelemassa ja maistelemassa ruohoa ja kasveja. Joskus Jenny tekee niin sanotusti "puutarhurin hommia", eli kaivaa multakuoppia. Sen jälkeen Jennyn tassut ovat tietysti ihan mutaiset. Kun Jenny tulee sisälle mutaisilla tassuilla, se tuntuu kysyvän: "Mitä, onko minussa jotain ihmeellistä?" Jenny on kyllä aina silloin ihan puutarhurin näköinen. : )
Jenny nauttii ihmisten seurasta

2 kommenttia:

 1. Hei taas!
  Hänellä on paljon samoja tapoja kun veljellään.
  Jack menee myö hyvin aikasin nukkumaa ja mielelään aamulla klo 9 heräty.
  Minä kun herään aamulla viimeistään klo.5.30 menee minun paikalelle rontti nukkumaan ja jatkaa uniaan hyvin tyynenä isännän vieressä :D
  Sellainen poika täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jack ja Jenny ovat kyllä ihania ja vauhdikkaita sisaruksia! ;)

   Poista