Sunday, 11 October 2015

Jennyn tasakuukaudet postaus 3

Jenny 8kk
Jenny 8- 15kk

Olen tehnyt aikaisemmin jo kaksi postausta Jennyn tasakuukausista ja ajattelin, että nyt olisi kolmannen vuoro. Edellinen tasakuukaudet- postaus oli siihen asti, kun Jenny täytti 7kk, joten tässä postauksessa kerron siitä asti, kun Jenny täytti 8kk. Kerron tässä postauksessa aina kolmesta kuukaudesta samalla.

8- 10kk
Jenny 10kk

Kun Jenny täytti 8kk, oli silloin maaliskuu. Maaliskuussa kävimme ensimmäisiä kertoja pentunäyttelyissä. Muistaakseni kävimme maaliskuussa yhteensä kolmessa näyttelyssä. Silloin Jenny oli oikein terhakkaana ja "oppivaisena" näyttelyissä, koska ne olivat uusia tilanteita Jennyllekin. Näyttelyiden aikaan Jennyllä oli myös juoksuaika.

9kk ikäisenä Jenny siirtyi junioriluokkaan näyttelyissä. Kävimme huhtikuussa kahdessa näyttelyssä, jossa Jenny oli junnuluokassa.

Jenny 11kk
Toukokuussa pihalle rakennettiin aitaus, jossa Jenny tykkää olla tosi paljon.


11- 13kk
Kesäkuussa Jennyn ruoka vaihdettiin Belcandon kuivaruokaan. Tätä ennen Jenny oli syönyt Science Plan- Vetessentials- kuivanappuloita ja joka päivä myös Royal Canin- Gastro Intestinal- märkäruokaa. Ruuan vaihdon jälkeen Jennyn iho ei ole ollut niin kuiva ja turkkikin on paremmassa kunnossa nykyään. Heinäkuussa Jennyn turkki oli parhaimmassa kunnossa ikinä.


Jenny 12kk
Kesällä olimme Jennyn kanssa myös jonkun verran mökillä. Jennyn sisko ja koirakamut kävivät myös kesällä useasti leikkimässä aitauksessa Jennyn kanssa.

Elokuussa Jennyllä oli karvanlähtöaika ja silloin siltä lähti tosi, tosi paljon karvaa.

14- 15kk
Sitten palataankin jo ihan syys-lokakuuhun. Jenny on terve, iloinen ja pirteä. Jenny nukkuu yleensä aina sen ajan, kun muut ovat töissä tai koulussa.

Jenny 13kk

Kun sitten joku tulee kotiin, on Jenny aina innokkaana vastassa.

Jennyn lempiherkkuja ovat tällä hetkellä kana- ja lihatikut sekä ihan kinkkupalat.Jenny kävelee nykyään lenkillä paljon paremmin kuin aiemmin- ei enää niin useasti pysähtelyitä ja istumisia. Jenny nauttii ulkona olemisesta ja lenkeillä käymisestä. Puista tippuneet lehdet ovat myös Jennyn mieleen. : )

Jenny 14kk

No comments:

Post a Comment