sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Takkuilua kehässä

Jenny pesun ja kuivauksen jälkeen
Jarrut päälle!
Olin tänään Jennyn kanssa ryhmänäyttelyssä. Näyttely järjestettiin parkkihallissa ja siellä oli tosi tunkkainen ilma ja paljon ääntä- ihan päätä särki. Näyttelypaikan alusta oli betonia ja se oli aika liukasta. Papilloneja oli 10, joista 7 oli narttuja.

Jenny oli kehässä muuten ihan hyvin, mutta kävely yhdessä kohdassa ei sujunut sitten yhtään. Jenny pysähtyi kesken kävelemistä ja istui vapisten, näyttäen siltä, kuin se pelkäisi jotain. Jouduin kantamaan Jennyä pienen matkan, jotta sain sen taas kävelemään. Tämä pysähtely toistui samassa kohdassa seuraavallakin kierroksella. Näytti, että betonille oli kaatunut jotakin joskus ja lisäksi siinä oli viemäri lähellä, josta saattoi tulla jotakin hajua. Luulemme, että Jenny pelästyi siinä jotain, eikä sen takia halunnut kävellä.

Jenny oli pysähtymisistä huolimatta junnunarttujen ykkönen ja sai ERI:n ja SA:n.

Paras narttu- kisassa Jenny käveli paremmin, mutta ei niin hyvin kuin yleensä. Jenny oli pn-kehässä kolmas ja sai varasertifikaatin. Näyttely meni toisaalta ihan hyvin, ei Jennyn pelästymiselle/jäkittämiselle oikein mitään voi.

Seuraava näyttely on vasta joulukuussa, eli nyt tulee parin kuukauden tauko. Ihan hyvä Jennynkin saada välillä levätä näyttelyistä. : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti