Saturday 15 November 2014

Yksin kotona

Jenny yksin kotona
Tänään 15.11.2014, Jenny jäi ensimmäisen kerran yksin kotiin. Lähdimme koko perhe ravintolaan syömään ja Jenny jäi kotiin. Kun palasimme syömästä, Jenny oli tosi virkeä ja iloinen, joten Jenny oli varmasti nukkunut sen ajan, kun olimme olleet poissa.

Leikin Jennyn kanssa pitkään, koska Jenny oli virkeä ja halusi leikkiä. Jennyn lempilelu on kokoonpuristettu pallomeripallo, jonka Jenny on järsinyt kupin muotoon. Uudet pallomeripallot eivät ole niin hyviä, kuin melkein rikkinäinen pallo, Jennyn mielestä. Jenny tykkää myös tosi paljon koreista, joista Jenny pureskelee reunoja ja yrittää irrottaa niitä. Jenny myös vetää koreja ympäri ala- tai yläkertaa. Käytin Jennyä myös ulkona ja kadun päässä lenkillä. Jennyn hampaat ja näyttelyasento on katsottu tänään jo kahteen kertaan ja varmaan katsotaan illalla vielä kolmannen kerran. Nyt Jenny on väsynyt ja makaa omassa kantokopassaan viltin päällä.

Eilen 14.11.2014, kun Jenny sai yläkerran portin itse auki, tajusi Jenny myös alakerran portin ohittamiseen salareitin! Olimme levittäneet viltin portin päälle, jottei Jenny työntäisi portin väleistä päätään ja ettei Jenny joutuisi pulaan. Jenny tajusi, että se on pelkkää huijausta ja nosti kuonollaan vilttiä edestä ja työnsi päänsä portin väleistä sisään. Kun Jenny ei tätä kautta päässyt portaisiin, Jenny kiersi portaiden taakse ja meni ensimmäisen - ja toisen portaan välistä takakautta portaikkoon ja kiipesi noin puoleenväliin portaita. Me olimme portin takana alakerrassa ja Jenny yläkertaan menossa portin toisella puolen. Miten fiksu koira!
"Kyllä Jenny keinot keksii!"
Jenny kiipeämässä portaita

No comments:

Post a Comment