Sunday 16 November 2014

Lelut



pieni pehmopallo
 Jennyn lelujen esittely
 
Tänään aamulla kun heräsin, Jenny oli taas iloisesti häntä huiskien vastassa. Söin aamupalan ja leikin Jennyn kanssa pitkään kaikilla Jennyn leluilla. Kuvissa Jennyn lelut.

Ainoa lelu minkä Jenny saa kokonaisena suuhun, on pehmopallo. Se on nimensä mukaan pehmeä ja vierivä pallo.




vinkupallo
Vinkupallo on piikikäs ja vinkuva. Jennyn on joskus vaikeaa saada siitä otetta, koska siinä on piikkejä. 


vinkulelu 1
Vinkulelu ykkösessä on pehmeitä hapsuja, joita Jenny yrittää irrottaa parhaansa mukaan. Myös musta nauha "ötökän" päässä kiinnostaa Jennyä.

kokoonpuristettu pallomeripallo
Kokoonpuristettu pallomeripallo on Jennyn suosikkilelu, koska se on kulunut ja pureskeltu kupin muotoon. Siitä Jenny saa myös hyvän otteen suuhunsa.


vinkulelu 2
kettulelu
Vinkulelu kakkonen on heppalelu, josta Jenny yrittää irroittaa hevosen päälaella olevia hapsuja. Häntä kiinnostaa myös Jennyä. 





Kettulelu on Teppo-nimisen perhoskoiran lelu, jolla leikitämme myös Jennyä. Tosin kettu on vielä vähän liian iso Jennylle, mutta kyllä Jenny kasvaa.
köysilelu

Köysilelusta Jenny yrittää puolestaan irrottaa köyden päässä olevia hapsuja. (Olohuoneen matossa on samanlaisia hapsuja, joita Jenny irrottelee ja napostelee myös.)

purekeltava luu

Tepolle on hankittu aikaisemmin luita ja tänään annettiin myös Jennyn haistella niitä. Jennylle luu on enemmän vain leikkikalu, koska se on kova.






Eilen illalla Jenny oli niin poikki, että kävi makuulleen olohuoneen matolle. Tassut pitkänä ja häntä takatassujen välissä, Jenny lepäili, kun katselimme TV:tä.





No comments:

Post a Comment