Saturday 22 November 2014

Siivouspäivä

"Iiik pölynimuri!"
Eilen illalla kävimme Jennyn kanssa Teppo-perhoskoiran luona. Teppo näytti tosi isolta, kun olimme tottuneet niin pieneen pentuun. Jenny ja Teppo tutustuivat ihan hyvin ja Jenny haisteli Tepon kotia. Teppo oli sen aikaa hihnassa. Aluksi Jenny pelkäsi Teppoa, mutta sylissäolon jälkeen uskaltautui kuitenkin haistelemaan Teppoa.
Tänään tein kuukausitehtäväni (luokallani jokaisen oppilaan pitää tehdä joka kuukausi 10e työ, joiden tarkoituksena on kerätä rahaa Linnamäki- ja Heureka-reissuun ennen kesälomaa). Työni oli marraskuun ajalta, alakerran siivoaminen. Jenny pelkää imuria, eikä edes suostu olemaan samassa huoneessa imurin kanssa. Sen ajan, kun imuroin, Jenny oli toisessa huoneessa päiväpeiton ja välillä pyyhkeen päällä istumassa.
Nyt on tullut luntakin ja Jennystä se on tosi hauskaa, kun voi hyppiä lumessa. Jenny on ulkona tosi villi, joten on vaikeaa saada kuvaa ulkona Jennystä. Jenny haistelee paljon erilaisia lumeen painuneita jälkiä, erityisesti omiaan ja kiitää hihnan pituudelta joka suuntaan. Aina, kun Jennyn käyttää ulkona, sen jälkeen Jenny pitää kuivata hiustenkuivaimella ja harjata, tietysti. Eli tänään Jenny on jo kuivattu moneen kertaa ja harjattu myös.
Jenny oli aamulla aika väsynyt, mutta nyt Jenny on oikein virkeä ja haluaa leikkiä melkein koko ajan. Jenny on tänäänkin löytänyt uusia järsittäviä kohteita, esim. kaapin ja vitriinin toisen nurkan.





No comments:

Post a Comment