Friday 5 December 2014

Blogikirjoitus

Blogikirjoitus
Mielestäni on kivaa kirjoittaa blogia. Valitsin Jennyn aiheeksi, koska koiranhankinta oli ollut pitkään puheenaiheena kotonamme ja vihdoin ostimme koiran. Jenny saattaa joka päivä tehdä jotain hassua tai oppia uutta, joten Jennystä on ainakin joka viikko jotain kerrottavaa.
Kuvat otan omalla kännykälläni. Kännykkäni on tällä hetkellä Samsung Galaxy Ace, eli aika vanha malli, josta johtuukin se, että joissain kuvissa on huono tarkkuus tai jotain muuta vastaavaa. Jos kuva on epätarkka, terävöitän sen kuvanmuokkausohjelmalla. Lähetän kuvat kännykästäni tietokoneeseen sähköpostiin, josta kopioin kuvat työpöydälle. Lopuksi liitän kuvat Bloggerista postauksiin.

Olette varmaan huomanneet, että postauksen alareunassa näkyy aina kellonaika, jolloin postaus on tehty. Nämä kellonajat eivät pidä paikkaansa, koska jos kello olisi esim: 15.15, postauksen alareunassa lukisi 5.15. Ei kannata siis hämääntyä ajoista. En tiedä, mistä tämä johtuu, mutta eihän sillä niin suurta merkitystä ole.

Varmaan seuraava isompi aiheeni on postauksissa joulu. Myös näyttelyistä kirjoitan, kun niissä käydään ja tietenkin pienemmistä aiheista, mitä olen tähän asti suurimmaksi osaksi kirjoittanutkin.

No comments:

Post a Comment