lauantai 13. joulukuuta 2014

Päivä mökillä ja kotona

Lauantai 13.12.2014

Tänään olen ollut melkein koko päivän mökillä auttamassa rakentamisessa. Tein joulukuun kuukausitehtävän mökillä. Siihen kuului normaali auttaminen mökillä, seinien maalausta ja laattalattioiden ja mosaiikkilaattojen pesua sekä raaputusta, laastista ja maalista.

Tulin kotiin seitsemän aikoihin ja Jenny oli iloisesti häntä huiskien vastassa. Leikin Jennyn kanssa ruuan jälkeen tosi pitkään, koska Jenny oli niin pirteä. Olen nyt lähipäivinä huomannut, että, kun Jenny hakee jonkun tietyn lelun ja näkee matkalla toisen, se miettii, kumman lelun toisi ja lopulta ryhtyy leikkimään kummallakin lelulla. Toinen suussa ja toinen maassa tassuilla leikittävänä. Sitten Jenny tuo jommankumman lelun ja saattaa vielä tässäkin vaiheessa epäröidä, toiko se oikean lelun. Silloin, kun Jenny leikkii pelkillä tassuillaan lelulla, se näyttää tosi hauskalta ja söpöltä.

Kun ulkona on nuoskaa, Jennyllä tarttuu turkkiin lumipalleroita ja, kun Jenny pääsee sisälle, se yrittää etutassujensa takaa saada lumipaakkuja irti ja syödä niitä. Huuhdomme lumipallerot lämpimällä vedellä kylpyhuoneessa. Pariin kertaan olen tänään pessyt, harjannut ja kuivannut Jennyn.

Ajattelin, että voisin kuvata Jennyn leikkejä seuraavaksi iPadilla ja tehdä niistä pienen koosteen, trailerin. En vielä tiedä, mikä päivä kuvaisin, mutta ihan tässä viikon sisällä. : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti