Sunday 28 December 2014

Normaali, rento päivä

Rento päivä

Tänään sunnuntaina 28.12.2014 on ollut melko rento päivä, eli mitään tarkkaa aikataulua ei ole ollut. Jenny oli aamulla iloisesti vastassa, kun heräsin. Jenny on levännyt tänään aika paljon.

Ulkona on tosi kylmä, eikä siellä voi olla Jennyn kanssa pitkään. Eniten tänään on leikitty uudella saukko-/näätälelulla ja sitten vinkupallolla.

Jennyn vatsa on vieläkin aika sekaisin, joten en tiedä pitäisikö jotain lääkettä vielä antaa. Ehkä maha on sekaisin kuusenneulasten syömisestä. Toivottavasti Jenny paranee pian!


Tämänhetkinen näyttelyasento
Näyttelyasentoa ja hampaita on katsottu tänään useampaan kertaan. Jenny osaa tosi hienosti näyttelyasennon, sekä näyttää hampaat. Jenny on kehittynyt niissä!

Aina, jos Jenny ryhtyy etsimään nurkista jotain tai syömään sanomalehtiä, Jennyllä on nälkä. Ja vaikka antaisimme Jennylle ruokaa, se ei välttämättä kelpaa ja Jenny järsii edelleen jotain muuta, kuin omaa ruokaansa.

Jenny rakastaa vilttejä! Tänäänkin, kun pesusta tuli uusi viltti, Jenny suuntasi heti tälle viltille ja kävi siihen makaamaan. Jenny kyllä lepää lähestulkoon aina viltillä.

Kävimme tänään mummolassa, jossa Jenny käyttäytyi muuten hyvin, paitsi, että se teki tarpeitaan sisälle - ja vielä neljälle eri matolle! Milloinkohan Jenny oppii sisäsiistiksi?

Nyt Jenny on iloinen, reipas ja virkeä leluilla leikkiessään. Menen seuraavaksi leikkimään Jennyn kanssa.

Unohdin eilisessä postauksessa kertoa, että kävimme Jennyn kanssa mökillä jäällä. Jäällä oli tosi kylmä ja vähän aikaa seisottuaan jäällä, Jenny tärisikin. Jenny kyllä tykkää olla jäällä, mutta siellä on vaan tosi kylmä. Jenny juoksenteli ympäriinsä ja liukastelikin välillä. Joskus laitoimme Jennyn takin sisään lämmittelemään. Takin sisällä Jenny näytti aika hassulta.

No comments:

Post a Comment