maanantai 8. joulukuuta 2014

Kynnet

"Mennään ulos nyt, ei kohta!"
Kynsienleikkuu
 

Tänään on ollut ihan normi päivä. Jennyä ei olla keretty pitää ulkona vapaana tänään. Pihalla ja kävelyllä on tottakai käytetty Jennyä monesti.

Olen leikkinyt Jennyn kanssa tänään tosi paljon, eniten kettulelulla ja vinkupallolla.Jenny tutkii joka päivä kulmat joka kohdasta ja kaivelee niistä jotain, en tiedä mitä. Jenny kaivelee tassuillaan kulmia ja käy sitten makaamaan jalat pitkänä kulmaan päin. Sieltä kai löytyy jotain syötävää ja jotakin, mitä Jennyn on ehdottomasti pakko saada maistaa.

Tänään leikkasimme ensimmäistä kertaa Jennyn kaikki etukäpälien kynnet! Jenny oli sohvalla makaamassa, minä sen vieressä pitämässä Jennyn kynsiä esillä ja iskä leikkasi samalla Jennyn kynnet. Jenny puri housuissani olevia nauhoja kynsienleikkuun ajan. Kokonaisuudessaan kynsienleikkuu meni mielestäni oikein hyvin. Jennyllä on aina hyvä olla jotain tekemistä ja tänään kynsienleikkuussa se oli housujeni nauhojen pureskeleminen. Emme leikanneet takakäpälien kynsiä, koska ne ovat ihan sopivan mittaiset. Ne ovat varmaan kuluneet ulkona juostessa.

Nyt Jenny on virkeä ja haluaa leikkiä. Jenny hyppäsi äsken sohvalle, jonne se ei ole ennen päässyt, kuin pari kertaa. Menen nyt leikkimään Jennyn kanssa ja katsomaan TV:tä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti