keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulua odotellessa

Jennyn 10.12.2014- keskiviikon kuulumiset

Tiistaina ei tapahtunut mitään erikoista, joten en kirjoittanut postausta siitä päivästä.

Tänään keskiviikkona 10.12.2014 Jennyllä on ollut muuten ihan normi päivä paitsi, että Jennyn maha on ollut vähän sekaisin. Se saattaa johtua siitä, että Jenny syö pupunpapanoita ulkona. Käymme ihan lähipäivinä eläinlääkärillä, koska Jennylle pitää antaa viimeinen penturokote, joka annetaan vähän päälle 4kk ikäisille pennuille.

Tänään olen leikkinyt Jennyn kanssa kettu- ja heppalelulla, vinkupallolla ja kokoonpuristetuilla pallomeripalloilla, joita nykyään on jo kolme, kun Jenny sai keltaisen ja toisen punaisenkin pallomeripallon lyttyyn.

Ulkona on Jennyä käytetty monesti, mutta ei vapaana. Luulen, että ehdimme vain viikonloppuisin käyttää Jennyä pihalla vapaana, kun on paljon muutakin tekemistä nyt kokeiden aikaan ja jouluunkin on enää tasan kaksi viikkoa aikaa!

Pesimme tänään Jennyn shampoolla ja hoitoaineella. Pesun jälkeen suihkutimme Jennyyn jälleen tuoksuvaa hoitoainetta. Suihkutettava hoitoaine tuoksuu mansikan ja kesäisten kukkien sekoitukselta, tosi ihanalta. Jenny oli tosi hienosti pesussa, niinkuin aina ennenkin. Pesun jälkeen Jenny oli sylissäni pyyhkeiden sisällä. Kuivaus ja harjaus meni oikein hyvin ja harjasinkin Jennyn oikein pöyhkeäksi. Aina, kun olen kuivaamassa tai harjaamassa Jennyä, se ottaa pienestä matosta kiinni hampaillaan (joka on arkkupakastimen päällä) ja nostaa sitä ylöspäin, saadakseen irti siinä olevia lyhyitä hapsuja. Silloin Jenny näyttää aika hassulta. Nyt Jenny on tosi virkeä, niinkuin aina pesun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti