Wednesday 17 December 2014

Kuulumisia

Jennyn kuulumisia

Kirjoitan tänään nyt kaksi postausta, kun on jäänyt monena päivänä bloggaamatta kokonaan. Maanantai, tiistai ja keskiviikko on mennyt ihan normaalisti, mutta ajattelin silti vähän kertoa Jennyn kuulumisia muutaman päivän jälkeen.

Maanantaina koulua oli minulla 13, jonka jälkeen tulin kotiin ja kotona vein Jennyn suoraan ulos. Olin Jennyn kanssa pihalla yllättävän pitkään noin. 40 minuuttia. Pihalla olo tarkoittaa tosiaan kiertämistä talon ympäri monta kertaa, yleensä kierrän Jennyn kanssa taloa 5-7 kertaa. Sisälle päästyään, Jenny suuntaa keittiöön tarkastamaan, onko jotakin sattunut lipsahtamaan lattialle. Jenny tutkii ensin paikat ja vasta sen jälkeen haluaa leikkiä.

Leikkasin tiistaina Jennyn kynsiä. Jotkut kynnet olivat vielä liian lyhyet leikattaviksi, joten leikkasin vain osan kynsistä. Leikkasin lähinnä takajalkojen kynsiä. Jennyn viihdykkeenä oli taas housujeni nauhojen pureskeleminen, kunnes Jenny tajusi, että leikkaan sen kynsiä, jonka jälkeen annoin Jennylle viihdykkeeksi vaaleanpunaisen pantansa. Siitä Jenny innoistui hetken, mutta kyllästyi kyllä siihenkin nopeasti, joten annoin Jennylle vaihteeksi mustan pantansa, jonka aikana yritin taas leikata kynsiä. Mustan pannan jälkeen vaihdoin hihnaan, jota Jenny järsi loppuajan kynsienleikkuusta. Sain sentään ihan hyvin leikattua kynsiä. Muuten tiistaipäivä meni ihan normaalisti.

Tänään eli keskiviikkona 17.12.2014 on ollut vähän kiirettä, kun on koulun joulujuhla kello 18 ja olen valmistautumassa siihen. En ole ehtinyt leikkiä Jennyn kanssa melkein ollenkaan, muuta kuin koulun jälkeen. Leikin kyllä Jennyn kanssa joulujuhlan jälkeen ihan varmasti.

Jos ehdin, voin julkaista tänään tekemäni trailerin! En laita sitä tähän samaan postaukseen, koska julkaisussa kestää muuten kauan, kun on niin iso tiedosto.

No comments:

Post a Comment