sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Pesu, föönaus, näyttelyyn ja kotiin

Lauantaina klo 19
Vuoden ensimmäinen näyttely

Eilen (lauantaina 27.2) oli Jennyn pesu- ja puunauspäivä. Jenny ei tykännyt siitä, kun laitoin shampoota ja hoitoainetta, eikä myöskään siitä, kun pyyhekuivasin Jennyä. Jenny ei todellakaan pitänyt pesusta eikä kuivauksesta, sillä se murisi ja käyttäytyi muutenkin eri tavalla kuin ennen. En ole varma, onko esim. Jennyn korva kipeä vai inhoaako Jenny uutta ammetta yli kaiken. Voi olla, että Jenny haluaisi ottaa "johtajan paikan" pesussa ja föönauksessa.


Jenny sunnuntaina kehän jälkeen n. klo 11.30
Olin Jennyn kanssa tänään 28.2.2016 ryhmänäyttelyssä. Papilloneja oli viisi, joista kolme oli narttuja. Jenny kilpaili ensimmäistä kertaa nuorten luokassa (nuorten luokassa saa kilpailla koirat, jotka ovat yli 15 kuukauden ikäisiä, mutta eivät vielä 2 vuotiaita). Tuomarina toimi norjalainen Antonio Di Lorenzo, joka oli mielestäni hyvä tuomari, sillä hän neuvoi, että minun kannattaisi innostaa Jennyä kehässä enemmän (Jenny on siis joskus kehässä ihan kuin maansa myyneenä ja pää alaspäin). Jenny käveli paremmin seuraavalla kerralla ja oli asennossa ja pöydällä nätisti. Jenny sai ERI:n, SA:n ja tuli paras narttu -kisassa toiseksi ja sai varasertin. Oli kiva saada hyvää palautetta tuomarilta, sillä viime näyttelyt eivät menneet ihan putkeen. Nyt on taas enemmän uutta intoa näyttelyitä kohtaan.

Kotona Jenny kävi melkein heti nukkumaan, sillä onhan Jenny matkustanut tänään autossa noin seitsemän tuntia.Kotona... klo 16 : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti