sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Papillon ja phalene erikoisnäyttely 2018 - National papillons' and phalenes' special dog show 2018

Erikoisnäyttely 30.6

Oltiin Jennyn kanssa eilen vain papilloneille ja phaleneille suunnatussa erikoisnäyttelyssä Nurmijärvellä. Näyttelypaikkana oli seuratalo ja sen piha. Tuomarina toimi Sylvie Desserne Ranskasta.

Sää oli koko päivän todella epävakaa. Välillä satoi vettä, jolloin näyttely siirrettiin sisätiloihin. Kuitenkin kyseessä oli vain kuuro, joten näyttely siirrettiin vähän ajan päästä takaisin ulos. Välillä oli pieniä sadekuuroja, jotka olivat onneksi alle kymmenessä minuutissa ohitse.

Jennyn vuoro oli noin kello 16:30. Heti pöydällä tuomari kehui Jennyä ihan älyttömän paljon. Hän sanoi heti, että Jenny on tip top kunnossa (niin kuin arvioinnissakin luki ensimmäiseksi). Tuomari tykkäsi erityisesti Jennyn kasvoista ja kehui niitä useampaan kertaan. Asennossa Jenny seisoi kehässä oikein nätisti, mutta mielestäni Jenny olisi voinut kävellä reippaammin. Se saattoi johtua myös siitä, että tuomari juoksutti koiria todella paljon ja Jenny oli varmaankin väsynyt. Jenny käveli tuomarin mielestä kuitenkin erittäin hyvin. Jenny sain laatuarvostelun erinomainen ja voitti valioluokan nartut saaden SA:n! Paras narttu -kehässä Jenny oli toinen! Narttuja oli papilloneissa 34, joten toinen sija on mielestäni erittäin hieno saavutus.

Paras narttu -kehässä tuomari jäi vielä juttelemaan Jennystä. Hän sanoi Jennyn olevan aivan täydellinen paketti, mutta hännänkannatus voisi olla parempi. Tuomari sanoi moneen kertaan Jennyn olevan todella kaunis. Arvioinnissa oli kehuja mm. Jennyn rakenteesta, turkinlaadusta, kulmauksista ja ilmeestä. Mielestäni Jenny pärjäsi todella hyvin ja paremmin kuin etukäteen osasin odottaa. Papilloneita ja phaleneita oli yhteensä noin sata, joten oli kiva nähdä niin monia ja erilaisia perhoskoiria samana päivänä. Seuraava näyttely on ensi viikonloppuna!

The special dog show 30.6

We were in the special dog show with Jenny on Saturday. The special show was only for breeds papillon and phalene. The judge of the show was Mrs. Sylvie Desserne from France. It was really changeable weather: sometimes it was warm and sunny, sometimes it rained for a while.

Jenny's turn was about at half past four o'clock in the afternoon. The judge praised Jenny really much immediately when Jenny was on the table. She told, that Jenny is in tip top condition. The judge liked specially Jenny's face and told it many times. Jenny standed very well in the showposition in the ring. I think Jenny didn't walk so happily as usually, but it didn't disturb the judge. Jenny got excellent, won her class (champion class) and got CQ! In the best bitch -competition Jenny was the second! There were 34 papillon bitches in the show, so I am happy for Jenny's results.

The judge said that Jenny is absolutely perfect, but the tail carriage could be better. The judge told that Jenny is absolutely beautiful. The evaluation was wonderful and it began with words "tip top condition", what was lovely to heard. The judge praised inter alia Jenny's comformation, coat quality, angulations and expression. I think Jenny succeeded really well and better than I beforehand expected. It was really nice to see so many papillons and phalenes in the show! The new dog show is on next weekend!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti