Monday 1 July 2019

Erikoisnäyttely & Hau-Hau Summer Show 2019 - Special dog show & Hau-Hau Summer Show 2019

Lauantaina - On Saturday
Viikonloppu koiranäyttelyissä

Oltiin viime viikonloppuna kahdessa eri näyttelyssä. Lauantaina oli papillonien ja phaleneiden erikoisnäyttely Heinolassa ja sunnuntaina Hau-Hau Summer Show 2019 eli kaikkien rotujen kansallinen näyttely Karjaalla.
 
Lauantain erikoisnäyttelyyn oli ilmoitettu noin 70 papillonia. Tuomarina perhoskoirilla (papillonit ja phalenet) toimi Juha Kares. Jennyn tuloksena oli ERI, VAK1, SA, PN2 kauniisti kirjoitetun arvostelun kera.

Sunnuntain KR näyttelyssä papillonien tuomarina toimi Leni Finne. Jennyn tuloksena oli ERI, VAK1, SA, PN1, ROP! Sää oli Karjaalla koko päivän aurinkoinen, mutta onneksi urheiluradan katsomossa oli varjoisaa ja viileämpää.

Seuraava näyttely on parin viikon päästä!

Weekend in the dog shows

We were in two different dog shows last weekend. On Saturday it was papillons and phalenes' special dog show with about 70 papillon entries. Jenny's result was EXC, CH1, CQ, BB2 under Mr. Juha Kares from Finland. Jenny's evaluation was beautiful.

Sunnuntaina - On Sunday
On Sunday it was a national all breed dog show (Hau-Hau Summer Show 2019) in Karjaa. Jenny's result was EXC, CH1, CQ, BB1, BOB under Mrs. Leni Finne from Finland.

Next dog show will be in two weeks!









No comments:

Post a Comment