Monday 12 August 2019

Kotkan Ruusu 2019 - The Rose of Kotka 2019

Kotkan KV


Viime viikonloppuna oltiin Kotkan kansainvälisessä ja Raision kansallisessa koiranäyttelyissä. Lauantaina oli vuorossa Kotkan Ruusu 2019 KV-näyttely Katariinan Meripuistossa. Paikka oli todella kaunis ja näyttely muutenkin merihenkinen, niin kuin siitä sanotaankin. Ilma oli lämmin, mutta tuuli viilensi kivasti.

Papillonien vuoro oli viimeisenä kehässä ja tuomarina toimi Sean Carroll Irlannista. Jennyn tuloksena oli ERI, VAK1, SA, PN1, CACIB, ROP (erinomainen, valioluokan ensimmäinen, sertifikaatin arvoinen, paras narttu 1., kansainvälinen sertifikaatti, rotunsa paras)! Jennyn arviointi oli erinomainen.

Noin kello 17:30 lähdettiin ajamaan kohti Raisiota, jossa meitä odotti majoitus Kaarinassa. Tästä pääset Raision KR näyttely -postaukseen.

Kotka INT

We were in international dog show in Kotka last Saturday. The show was organized in very beautiful place, Katariinan Meripuisto.

Jenny's result was EXC, CHC1, CQ, BB1, CACIB, BOB (excellent, 1st of the champion class, certificate of quality, best bitch, international certificate, best of breed) under Mr. Sean Carroll from Ireland! Jenny's evaluation was excellent.

Here you will find a post about Raisio national all breed dog show 11.8.


No comments:

Post a Comment