Thursday 2 July 2015

Juhannus mökillä

Jennyn ensimmäinen juhannus

Juhannuksesta on jo aikaa yli viikko, mutta ajattelin silti tehdä postauksen tästä aiheesta. Vietimme juhannuksen mökillä. Lähdimme sinne perjantaina ja tulimme sunnuntaina pois. Tiivistän tähän postaukseen jokaisesta päivästä jotakin. Postauksen kuvat- AnniK.

Perjantaina
Jenny oli ihan innoissaan, kun huomasi auton pysähtyneen mökin pihaan. Kun menimme rantaan, Jenny kävi kastelemassa tassut vedessä. Illemmalla teimme kokon mökin pihalle. Löysin Jennyltä punkin niskasta illalla. Yritimme ottaa punkin pois punkkipihdeillä, mutta sormin oli kuitenkin helpompi, sillä punkki oli niin pieni, että pihdit eivät tarttuneet siihen. Jenny oli illalla tosi väsynyt ja kävi nukkumaan jo seitsemän aikoihin.

Lauantaina
Jenny herätti minut aamulla noin kello yhdeksän. Päivällä Jenny sai nauttia juoksemisesta, sillä se livahti auki olevasta ovesta pihalle ja juoksi niin kovaa kuin jaksoi. Saimme onneksi Jennyn kiinni, kun se vähän hiljensi vauhtia. Illalla kävimme vielä Jennyn kanssa lenkillä. Jenny täytti lauantaina (20.6) yksitoista kuukautta, eli on enää alle kuukausi Jennyn yksivuotis- syntymäpäiviin!

Sunnuntaina
Jenny herätti minut aamulla joskus kahdeksan aikoihin. Kävimme Jennyn kanssa aika pitkällä lenkillä päivällä. Illalla tulimme takaisin kotiin. Harjasin Jennyn ja pesimme sen hampaat. Jenny kävi tuttuun tapaansa nukkumaan päiväpeiton päälle lattialle.

2 comments:

  1. Replies
    1. Kiitos paljon mukavasta kommentista! Sinullakin on ihanan näköiset koirat profiilikuvassasi : )

      Delete