sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Näyttelyssä

Lauantai 11.7.2015

Olin eilen Jennyn kanssa koiranäyttelyssä. Näyttely oli ryhmänäyttely ja siellä oli kahdeksan papillonia, joista seitsemän oli narttuja. Uros oli avoimessa luokassa. Narttuja oli junioriluokassa kolme, nuortenluokassa yksi, avoimessa luokassa kaksi ja veteraaniluokassa yksi. Jenny kilpaili junioriluokassa.

Tuulessa korvat hulmuaa
Ensin tietysti uros arvosteltiin, jonka jälkeen junioriluokan nartut. Jenny käveli aluksi hyvin, mutta rupesi vähän "takertelemaan", johtuen varmaan siitä, että hihna oli vähän huonosti leuan alta. Jenny oli pöydällä hienosti ja yksittäisarvostelun kävelykin meni hyvin. Jenny sai erinomaisen ja SA:n laatuarvostelussa. Jäin odottamaan kehän ulkopuolelle, että muut nartut arvosteltaisiin. Kaikki SA:n saaneet nartut menivät kehään ja valittiin paras narttu. Jenny oli paras narttu ja sain sertifikaatin, sekä ROP:in! Jäimme ryhmäkilpailuihin, mutta sieltä sijoitusta ei tullut. Koiria oli FCI- 9 ryhmäkilpailussa noin 24. Oli kuitenkin mahtava päivä ja kyllä ROP:in ja sertifikaatin saaminen tuntui ihanalta!

Seuraava näyttely on kahden viikon päästä ja sinne on ilmoitettu 14 papillonia, eli aika monta. Kesälomalla näyttelyitä on vielä kolme jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti