keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 9

6 lahjaideaa koiralle

Nyt on 9. päivä joulukuuta! Tässä luukussa kerron, mitä koiralle voisi antaa joululahjaksi.

Lelu: Uusi lelu virkistää koiraa ja näin se ehkä haluaisi leikkiä enemmän kuin aiemmin.

Herkku: Kyllä jouluna pitää koiraakin hemmotella herkuilla! Herkku voi olla vaikka purutikku tai pienempi makupala.

Koirahieronta/hemmottelupäivä: Jos ei halua ostaa koiralle rahallisesti mitään, niin kannattaa esim. hieroa koiraa useammin kuin ennen. Koira varmasti nauttii, kun lihaksia hierotaan ja ne ovat vetreitä, eikä kipeitä. Voit myös varata koirallesi ajan ihan koirahierojalle, joka varmasti osaa hommansa todella hyvin.

DIY joululahja: DIY, eli tee se itse joululahja voi olla vaikka itsetehty herkkupala tai lelu. Teen varmaan tässä joulukalenterissa luukun, jossa valmistan itse Jennylle herkkupaloja, joten siitä voi sitten ottaa myös jotain ideoita.

Koiran vaatteet: Jos koiraa esim. paleltaa ulkona, voi sille silloin ostaa vaikka joululahjaksi toppapuvun. On olemassa monenlaisia vaatteita koirille: toppa- ja kurapukuja, neulepaitoja, huppareita, töppösiä yms.

Koirien aktiviteettipelit: Aktiviteettipelit tuovat iloa koiralle. Koirille on olemassa monenlaisia aktiviteettipelejä esim. palapelejä. Palapelin palan alle voi laittaa makupalan ja kun koira saa palan irti sen kolostaan, saa se silloin makupalan kolosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti