Tuesday, 29 December 2015

Jennyn joululahjat 2015

Vierivää, vinkuvaa, pehmeää ja maukasta

Olimme joulun mökillä. Menimme sinne keskiviikkona ja tulimme maanantaina pois. Tänä jouluna Jenny ei juonut kertaakaan kuusen vettä, eikä viettänyt aikaa kuusen alla. Tähän syynä oli varmaan se, että tämänvuotinen kuusi oli todella tuuhea, eikä sen alle edes kunnolla päässytkään.

Torstaina jouluaattona koristelimme kuusen ja laitoimme lahjat kuusen alle. Jenny haisteli paketteja ja työnsi ja siirteli niitä vähän. Jenny ei osannut avata paketteja, mutta kun lahja pilkisti lahjapaperista, osasi Jenny sen sieltä ottaa. Paketoin Jennylle kolme pakettia.

Jenny sai joululahjaksi valko-lilan pallon, joka vinkuu pienellä äänellä, kun sitä painaa. Jenny riuhtoi palloa vaikka kuinka kauan, kun oli saanut sen paketista. Avasimme tällä välin omia lahjoja. Pian Jenny tuli kiertelmään taas lahjojen luokse etsien omaa seuraavaa pakettiaan. Jenny rupesi tajuamaan lahjojen idean näytti etsivän: "Missäs mun seuraava paketti on? Oon tutkinut jo kaikki."

Toisesta paketista Jenny sai vinkuvan, pehmeän possulelun. Sitäkin Jenny riuhtoi tosi paljon ja leikki sen kanssa niin, että koko lelu oli leikin jälkeen ihan märkä.

Kolmannesta paketista Jenny sai kolme pussia erilaisia HauHau- Champion- herkkuja: kanakierretikkuja, pakastekuivattuja herkkuja (kanan lihaa) ja ankkafileetä. Jenny tykkäsi kaikista noista herkuista todella paljon!!No comments:

Post a Comment