Saturday, 26 August 2017

KR Mäntyharjussa - National all breed dog show in Mäntyharju

Näyttely 26.8

Oltiin tänään Mäntyharjun KR-näyttelyssä. Lähdimme matkaan vasta noin kello 11.30, sillä papillonien arvosteluaika oli vasta yhden aikoihin. Oli aika erilaista nukkua näyttelyaamuna pitkään, kun yleensä herätys on 6-8 aikoihin ja matkaan pitää lähteä aikaisin.

Papillonit arvioi Johan Juslin. Kaikki papillonit olivat narttuja. Juuri, kun papillonien arvostelu alkoi, vettä rupesi satamaan kaatamalla. Onneksi oli vaunut, jossa Jenny sai olla sateensuojassa. Juuri ennen Jennyn vuoroa sade onneksi loppui. Jenny käveli ja oli asennossa hienosti saaden ERI:n ja SA:n, sekä voittaen luokkansa. Paras narttu -kehässä Jenny oli ykkönen ja samalla ROP! Arviointi tapahtui aika nopeasti, jotta kaatosateelta säästyttäisiin mahdollisimman hyvin. Jennyllä on nyt juoksuaika, mutta onneksi se käyttäytyi näyttelyssä aivan kuten ennenkin.

A dog show 26.8
We were at all breeds dog show in Mäntyharju today. The papillons' judge was Mr. Johan Juslin from Finland. Just, when the papillons' turn came, it started downpour. Luckily the rain stopped just, when it was Jenny's turn. Jenny got excellent, won her class and got CQ. In the best bitch -competition Jenny was the first, and was BOB!

No comments:

Post a Comment