lauantai 2. kesäkuuta 2018

Kesäloma alkaa! - The summer holiday starts!


Kesäkuvia

Nyt alkaa viimein odotettu kesäloma! Omalla kohdallani se tarkoittaa peruskoulun päättymistä ja syksyllä jatko-opintoihin siirtymistä. Kesäloman vietän pitkälti kesätöissä, mutta ehdin myös lomaillakin. Myös näyttelyissä käydään tietysti kesällä!

Jennyllä on nyt juoksuaika, joka oli arvattavissakin sen aiemmasta käytöksestä. Jennyltä lähtee myös nyt tosi paljon karvaa, joka on sinänsä ihan hyvä juttu runsaan turkin takia.

Jenny nauttii kesäajasta paljon, sillä se saa olla aitauksessa ulkona ja nauttia lämpimästä kesäsäästä. Nyt Jenny on erityisesti tykännyt lepäillä terassilla, johon aurinko paistaa ja jossa tuulee kivasti.

Hyvää kesää kaikille!

The summer pictures

The summer holiday starts finally! For me it means ending of the elementary school and going to the high school studies in next autumn. Luckily I got summer jobs for almost whole summer. I will have enough time also for rest. We will go to the dog shows of course in the summer!

Jenny enjoys the summer time very much, because she can be in our back yard in a fence and enjoy a summer weather. Jenny likes specially resting on the terrace, when the sun shines and it winds nicely.

Enjoy the summer time!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti