Monday 1 August 2022

Näyttelyn paras veteraani! | BEST IN SHOW Veteran No 1!

Veteraaniluokka kutsuu!

Oltiin viime lauantaina Kannonkosken ja sunnuntaina Pihtiputaan ryhmänäyttelyssä. Kannonkoskella arvioitiin ryhmät 5, 6, 8, 9 ja Pihtiputaalla ryhmät 1, 5, 6, 9. Näissä näyttelyissä Jenny kilpaili ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa, jossa kaikki koirat ovat vähintään kahdeksan vuotiaita. Jennyn 8v synttärit oli reilu viikko sitten.

BEST IN SHOW Veteran 4 on Sunday
Lauantain näyttelyssä satoi vettä melkein koko päivän, kun taas sunnuntaina oli todella lämmintä, joskin kehässä oli paljon lätäköitä ja yli kolmasosa kehän pinta-alasta olikin sen vuoksi pois käytöstä. Sunnuntaina kehä sijaitsi myös todella möykkyisellä nurmikolla, joten alustana se oli haastava varsinkin pienemmille koirille. Lauantain kehät sijaitsivat hiekkakentällä.

Papillonit arvioi lauantaina Paavo Mattila ja sunnuntaina Jarmo Hilpinen. Jenny oli molempina päivinä narttujen paras ja sai ensimmäisen ja toisen veteraanisertifikaattinsa sekä oli molempina päivinä rotunsa paras veteraani! Kunkin rodun paras veteraani on oikeutettu osallistumaan veteraanien BIS eli BEST IN SHOW - kilpailuun, johon myös Jenny osallistui. Lauantaina veteraanien BIS-kilpailun tuomari Paavo Mattila palkitsi Jennyn koko näyttelyn kauneimpana veteraanina eli Jenny oli näyttelyn BEST IN SHOW Veteraani 1!! Aivan mahtavaa!

Sunnuntaina Jenny osallistui myös veteraanien BIS-kilpailuun, koska se oli myös silloin rotunsa paras veteraani. Tuomarina veteraanikehässä toimi Jouko Leiviskä, joka palkitsi Jennyn näyttelyn 4. kauneimpana veteraanina eli Jenny oli BEST IN SHOW Veteraani 4!

Vautsi mikä aloitus veteraaniluokassa!



Veteran class is calling!

We were in Kannonkoski group (5, 6, 8 & 9) and Pihtipudas group (1, 5, 6 & 9) show last weekend. Jenny's 8 year birthday was about a week ago so she competed in the veteran class for the first time. On Saturday she was the best bitch and best of breed veteran and got her first veteran certificate under judge Mr. Paavo Mattila. In the afternoon she won BEST IN SHOW Veteran No 1!!

On Sunday Jenny got her second veteran certificate and she was the best bitch and best of breed veteran under judge Mr. Jarmo Hilpinen. Later she won BEST IN SHOW Veteran No 4! The judge in the BIS-veteran ring was Mr. Jouko Leiviskä.

What a debut in the veteran class!
Paluumatkalla pysähdyttiin ABC:llä





Jennyäkin naurattaa - Jenny is also laughing :D

No comments:

Post a Comment