Monday 8 August 2022

Sawo Show 2022


Oltiin viime perjantaista sunnuntaihin Kuopion Sawo Show:ssa. Perjantaina oli kaikkien rotujen kansallinen näyttely, lauantaina pohjoismainen sertifikaattinäyttely ja sunnuntaina kansainvälinen näyttely. Viikonlopun sää oli vaihtelevaa; perjantaina hellettä ja lauantaina ukkosta ja kaatosadetta.

Jenny kilpaili veteraaniluokassa jokaisena päivänä. Papillonit arvioi perjantaina Torbjörn Skaar Ruotsista, lauantaina Maija Mäkinen ja sunnuntaina Frank Kane Iso-Britanniasta. Jenny oli perjantaina narttujen toinen ja sai viimeisen tarvittavan veteraanisertifikaattinsa ja valioitui veteraanimuotovalioksi. Jenny oli myös rotunsa paras veteraani. Lauantaina Jenny oli paras narttu saaden NORD sertin ja oli veteraaneista rotunsa paras. Sunnuntaina Jenny oli narttujen toinen ja rotunsa paras veteraani.

Ikimuistoisen tästä näyttelyreissusta teki perjantain Paras Veteraani -kilpailu, jossa tuomarina toimi Ricky Lochs-Romans Alankomaista. Kaikkien rotujen parhaat veteraanit ovat oikeutettuja osallistumaan tähän kilpailuun. Jenny palkittiin näyttelyn kauneimpana veteraanina eli se oli BEST IN SHOW VETERAN NO 1!! Uskomattoman hienosti meni ja Jenny jaksoi pitkän ja helteisen päivän jälkeen vielä esiintyä upeasti isossa kehässä!

*****

We were in Kuopio Sawo Show from last Friday to Sunday. There were three dog shows: All Breed National Dog Show on Friday, All Breed Nordic Dog Show on Saturday and International Dog Show on Sunday. Papillons were judged by Torbjörn Skaar (SE) on Friday, Maija Mäkinen (FI) on Saturday and Frank Kane (UK) on Sunday. On Friday Jenny was the second best bitch and got her final Veteran certificate and became Finnish Veteran Champion. She was also best of breed veteran. On Saturday Jenny was the best bitch with NORD CAC and BOB Veteran. On Sunday she was the second best bitch and best of breed veteran.

What did last weekend so great was that on Friday Jenny won BEST IN SHOW VETERAN NO 1!! Veterans were judged by Ricky Lochs-Romans from the Netherlands.

No comments:

Post a Comment