Wednesday 25 March 2015

Toinen ja kolmas näyttely

Jennyn saamat palkinnot lauantaina (KP, ROP- ruusuke ja - pokaali)
Viikonloppu näyttelyissä

Viime viikolla kävimme Jennyn ja tämän siskonsa kanssa pari kertaa harjoittelemassa näyttelyasioita ulkona vieraalla laatta-alueella. Pyrimme siihen, että näyttelykehässä koirat eivät ryhtyisi leikkimään ja harjoittelu etukäteen auttaisi asiaa. Jenny uikutti harjoittelujen alkuihin kunnon itkut, kun ei päässyt leikkimään kamujen kanssa. Lopulta Jenny käveli ihan hyvin. Lähdimme hyvillä fiiliksillä näyttelyihin.

Olimme koko viime viikonlopun näyttelyissä Jennyn kanssa. Perjantaina oli pesu ja puunaus ja lauantaiaamuna aikainen lähtö. Lähdimme matkaan puoli seitsemän. Lauantainäyttely oli pentunäyttely, jossa Jenny käyttäytyi paljon paremmin kuin ensimmäisessä näyttelyssä. Jennyn siskokin oli samoissa näyttelyissä, kun Jenny viikonloppuna. Jennyn sisko esiintyi ensin ja sitten Jenny. Jenny käveli kehässä tosi hienosti ja olin siitä ihan yllättynyt. Asennon ja hampaat Jenny näytti myös tosi hyvin tuomarille. Jenny sai KP:n, eli kunniapalkinnon! Seuraavana Jenny ja siskonsa kiersivät kehää. Tuomari kertoi molemmille, missä asioissa toinen on parempi ja missä toinen. Tuomari kehui Jennyä erityisesti näyttelykävelyssä. Jenny oli siskoaan vähän parempi ja kilpaili viimeisenä uros- papillonia vastaan. Jenny voitti tämän ja sai ROP:in, eli rotunsa parhaan palkinnon! ROP:iin kuului pieni pokaali ja pyyhe, jotka hain kehästä tultuani. Jäimme odottamaan ryhmäkilpailujen alkamista. Jenny käyttäytyi ryhmänäyttelykehässä oikein hienosti, mutta kilpailu oli tiukkaa, joten Jenny karsiutui siitä.


Sunnuntain KP
Sunnuntaina menimme ensimmäistä kertaan kansainväliseen näyttelyyn. Siellä oli melkein 6500 koiraa, eli tosi paljon! Papilloneja oli 33, joista 5 oli pentuja. Sunnuntai ei ollut Jennyn päivä, koska Jenny oli hyvin väsynyt edellisestä päivästä. Tällä kertaa Jennyn sisko oli Jennyä parempi, joten Jenny sai pelkän KP:n. Näyttelypäivien päätteeksi Jenny oli ihan poikki ja rentoutui viltin päällä loppuillan.

 

No comments:

Post a Comment