keskiviikko 5. elokuuta 2015

KV- näyttely ja Junior Handler

Junior Handler- palkintoja
Lauantai 25.7.2015

Olimme lauantaina 25.7 Jennyn kanssa kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Näyttely järjestettiin kotipaikkakunnallamme, joten matkaa näyttelypaikalle oli vain 6km. Kilpailin aamulla Junior Handlerissa piirimestaruudessa ja normaalissa Junior Handlerissa. Kummassakin kilpailussa oli 12 osallistujaa. Piirimestaruus- kisaan voi osallistua näyttelyn paikkakunnalla asuvat nuoret. Siinä nuoremmat ja vanhemmat kisaavat samassa sarjassa. Piirimestaruus- kisassa Jenny ei kävellyt oikein hyvin ja istui, kun piti olla asennossa. Luultavasti näiden seurauksina karsiuduin piirimestaruus- kilpailusta. Tämän jälkeen oli normaalin Junior Handlerin vuoro. Jenny käveli paljon paremmin ja oli asennossa hienosti. Tuloksena oli viides sija! Arviointi oli todella hyvä ja sain siitä intoa seuraaviin Junior Handler- kisoihin.

Rotukehässä:
Papilloneja oli yhteensä 14, joista 6 oli narttuja. Narttujen junnuluokassa oli kolme papillonia. Jenny oli junioriluokan paras narttu ja sai ERI:n ja SA:n. Jenny oli paras narttu- kehässä toinen ja sai varasertin.

Näyttelyssä tapasimme myös Jennyn veljen Jackin ja sisko Jaden! Otimme paljon kuvia koirista ja pidimme pienen piknikin "perhoskoiraperheiden" kesken. : ) Lauantai oli muutenkin tosi kiva päivä, sillä sää suosi koiranäyttelyä ja oli kiva tavata uusia ihmisiä!

2 kommenttia:

 1. Hienon pakinnot olette saaneet... ja huomasin alareunassa sulle on näköjään myös pakinto...milky way odotamassa ;).
  Tosiaan oli kiva tavata toivotaan että näemme uudestaan piakoin!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Nähdään pian! : )

   Poista