Thursday 19 November 2015

Joulukalenteri mietteitä

Joulukalenteri?

Postauksen kuva on otettu noin vuosi sitten ja olen sen jo julkaissut aiemminkin blogissani. Halusin kuitenkin laittaa sen tähän postaukseen, sillä se on otettu jouluna ja samalla näkee, millainen Jenny oli noin vuosi sitten.

Olen ajatellut tehdä blogiini joulukalenterin, eli tarkoittaen sitä, että joka päivä tekemästäni joulukalenterista avautuu uusi luukku. Luukussa voi olla kuva, lyhyt postaus tai pieni video. Kaikki joulukalenterin luukut eivät välttämättä liity Jennyyn, mutta ainakin suurimmassa osassa Jennykin on mukana.

Joulukalenteri alkaa siis 1.12 ja loppuu 24.12. Luulen, että teen vielä ns. Jennyn lahjojen esittely- postauksen varmaan jouluaaton lähipäivinä.

Olemme etsineet nyt hyvää "joulukalenteripohjaa", johon pystyisin sitten tekemään sen joulukalenterin ja niin, että siinä olisi automaattinen julkaisu. Tämä tarkoittaa sitä, että blogger julkaisisi itse postauksen tiettyyn ajankohtaan, jottei minun tarvitsisi joka päivä käydä julkaisemassa uutta postausta joulukalenteriin.

Joulukalenterin teko vaatii aika paljon työtä, mutta ajattelin tehdä siitä aika pienen, eli luukkujen sisältö on aika pieni. Teen osan luukuista myös etukäteen, jottei tule niin kiirettä. : )

No comments:

Post a Comment