Friday 20 February 2015

Kivoja yllätyksiä Jennylle


Hiihtolomalle!
Tänään alkoi hiihtoloma koulusta ja Jenny täytti tänään tasan seitsemän kuukautta! Jenny oli päivällä nukkunut ja kun tulin koulusta, Jenny leikki ja oli ihan pirteä.

Vaihdoimme siis Jennyn ruokaa Golden Eagle- Holistic Health Puppy Formula- kuivanappuloihin, mutta Jenny ei tykännyt niistä enää muutaman päivän jälkeen. Jenny kierteli nurkkia ja söi seiniä, vaikka kupissa oli nappuloitakin. Jenny teki kahteen seinään pienen "kolon" ja siitä emme olleet tietenkään kovin mielissämme. Aiemmasta ruuasta Eukanuba- Puppy Small Breed- kuivanappuloista Jenny piti, mutta ne loppuivat.

Olemme ryhtyneet antamaan Jennylle taas Enteromicro- pastaa mahan rauhoittamiseen. Jenny ottaa pastan tosi hienosti.

Jennyn tekemä kolo seinään

Lähdimme Rahulan rehuun Jenny mukanamme ostamaan Jennylle lisää ruokaa. Jenny haisteli ihan hirveästi paikkoja ja uusia hajuja. Kaupassa oli pari muutakin koiraa ja silloin Jenny ryhtyi haukkumaan. Onneksi Jenny hiljentyi aika pian. Ostimme Eukanuban samoja kuivanappuloita kuin aikaisemmin, sillä ajattelimme, että niistä Jenny ainakin tykkää. Ostimme myös trimmaussakset, sillä Jennyn tassukarvat alkavat törröttää sivuille aika lailla. Mukaan tarttui myös Kong- lelu, vinkuva kukkolelu, Dogman Rullade- Tuggpinnar- purupitkoja ja Kong- leluun makupaloja, sillä Science Plan- Vetessentials- herkkunappulat olivat loppuneet.


Kong- lelu

Kong- leluun piilotetaan makupaloja ja koira yrittää saada makupalan kierittämällä lelua ympäriinsä. Makupaloiksi ajattelimme Racinel Original- Snacks- nimisiä "lihaisia herkkupaloja."

Vinkuva kukkolelu on aika pieni ja siitä ei kuulu liian kovaa ääntä. Se mahtuu juuri sopivasti Jennyn suuhun.


Kukkolelu
Kun tulimme kotiin, Jenny oli iloisesti vastassa. Annoin Jennylle ruokaa ja täytin Kong- leluun makupaloja. Jenny oli ihan ihmeissään Kongosta ja kieritteli sitä innoissaan pitkin lattiaa. Jenny sai helposti makupaloja Kongon sisältä ja makupalatkin näyttivät olevan Jennystä ihan hyviä. Niiden pureskelussa kesti jonkin aikaa, mutta makupalan syötyään, Jenny kiiruhti heti Kongon kimppuun.

Trimmaussakset
Seuraavaksi annoin Jennylle kukkolelun. Jenny oli siitä ihan innoissaan ja hyppi lelun perään hirveää kyytiä. Kun Jenny oli leikkinyt jonkin aikaa, nostin Jennyn trimmauspöydälle ja harjasin tämän.


Leikkasin ensimmäistä kertaa Jennyn tassukarvoja! Siinä piti olla tosi varovainen, ettei satuttanut Jennyä. Jenny oli kyllä tosi hienosti leikkauksen ajan ja sai siitä Kong- leluun tarkoitettuja makupaloja. Katsoin Jennyn näyttelyasennon ja hampaat. Harjoittelin sen jälkeen Jennyn kanssa näyttelykävelyä. Jenny oli tosi hienosti ja sai näistäkin makupalan. Annoin lopuksi vielä Jennylle purupitkon. Siitä Jenny on tykännyt tosi paljon! Nyt Jenny on virkeä ja pureskelee purupitkoa.

Dogman Rullade- Tuggpinnar- purupitkoja
Racinel Original- Snacks- makupalat

No comments:

Post a Comment