Saturday 21 February 2015

Uusilla leluilla leikkimässä

Jenny leikkimässä villasukalla
Aamun leikit ja ulkoilut

Tänään lauantaina 21 päivä helmikuuta Jenny on leikkinyt tosi paljon uusilla leluilla. Leikin aamulla Jennyn kanssa kukkolelulla, jonka jälkeen täytin Kong- leluun makupaloja. Jenny kieritteli ja kantoi Kongoa ympäriinsä ja sai palkinnoksi Kongon sisällä olevia makupaloja. Jenny on myös järsinyt purupitkoa noin kolmannesosan.

Kävin Jennyn kanssa aamulla lenkillä. Jenny ei tykkää yhtään loskasäästä, eikä näin ollen haluaisi kävellä ulkona metriäkään. Jennyä inhottaa, kun tassut kastuvat ja likaantuvat ulkona. Sisälle päästyämme, Jenny kiiruhti suoraa päätä keittiöön tarkastamaan, "onko jotain tippunut sillä välin, kun olin ulkona?" Keittiön kierrettyään, Jenny meni ruokapöydän alle tarkastamaan tilanteen. Vasta tämän jälkeen Jenny meni juoma- ja ruokakupille syömään.


Leikin Jennyn kanssa ja harjasin tämän. Näyttelyjutut harjoittelen Jennyn kanssa vasta illemmalla, sillä Jenny keskittyy silloin yleensä paremmin. Nyt Jenny lepää lattialla, sillä se on ihan poikki leikkimisestä ja ulkoilemisesta.
Jenny syömässä purupitkoa omassa kopassaan

No comments:

Post a Comment