Tuesday 10 February 2015

Ulkona raikkaassa tuulessa


Aurinko paistoi ja tuuli raikkaasti

Viime viikon sisään mahtui kaikenlaista, jonka takia en muistanut ja osittain ehtinyt kirjoitella blogia. Yritän aina päivittää Jennyn kuulumiset vähintään kerran viikossa.

Viime viikolla oli syntymäpäiväni, joten ennen sitä oli siivouspäivä. Jenny on jo tottunut pölynimuriin, eikä enää pelkää sitä. Jenny iloitsi aina, kun vieraita tuli sisään ja hyppi innoissaan. Viikonloppuna Jenny näki Tepon ja ulkoili myös tämän kanssa yhtäaikaa.

Jennyn maha on ollut osittain kunnossa nyt viime aikoina. Viikonloppuna oli tuullut paljon ja puista oli tippunut oksia, joita Jenny maisteli.

Näyttelyihin lähdemme siis noin kuukauden päästä ja sinne on harjoiteltukin ihan runsain mitoin. Joka päivä harjaan Jennyn ja harjoittelen Jennyn kanssa näyttelyissä osattavat asiat läpi. Näyttelykävelyä en aina harjoittele Jennyn kanssa, jos on kiire. Jenny oppii kyllä tosi hienosti näyttelyjuttuja.

Käytin Jennyn ulkona tänään. Aurinko paistoi kirkkaana ulkona ja yritin ottaa kännykälläni Jennystä samalla kävellessämme kuvia. Sivun reunassa on tänään otettuja ulkoilukuvia. Ulkona oli ihana sää ja Jenny vaan nautti raikkaasta tuulesta. Jennyn korvat lepattivat hassusti ja Jenny pomppi lumikasoissa ihan innoissaan. Kotipihaan tullessamme Jenny ryhtyi ravaamaan lumikinoksesta toiseen ja välillä loikkien joku puusta tippunut oksa tai lehdenpalanen suussaan. Pyörin itse vain ympyrää sen mukaan, miten kovaa Jenny juoksi. Jenny ei olisi millään halunnut lähteä sisälle, mutta en minäkään olisi voinut olla koko päivää ulkona. : )
"Ihana tuuli!"

Nyt Jenny on virkeä ja menen seuraavaksi harjaamaan sen. Sitten harjoittelen Jennyn kanssa näyttelyasennossa pysymistä, hampaiden näyttämistä ja näyttelykävelyä.

Laitan vielä muutaman ulkoilukuvan Jennystä erilliseen postaukseen, sillä jos yhteen postaukseen laittaa paljon kuvia, menee kuvien järjestys yleensä sekaisin.


No comments:

Post a Comment