Friday 13 February 2015

Perjantaipäivä

"Rentoudun"
Jennyn 13.2.2015 perjantaipäivä

Tänään aamulla ennen kouluunlähtöä harjoittelin Jennyn kanssa näyttelyasiat läpi. Jenny oli hienosti näyttelyasennossa ja näytti hampaatkin hyvin. Harjoittelin Jennyn kanssa myös näyttelykävelyä. Jenny käveli suurimmaksi osaksi ihan hyvin, mutta joissain kohdissa Jenny laukkasi kuin hevonen, joka ei tietenkään ole tarkoitus. Jenny kyllä oppii, kun harjoittelemme joka päivä näyttelyihin.

Iltapäivällä leikin Jennyn kanssa, harjoittelin näyttelyihin ja leikkasin Jennyn etukäpälien kynnet, sillä takakäpälien kynnet eivät vielä olleet kasvaneet niin paljon. Jenny antoi hienosti leikata kynnet, vaikka olin kotona vaan kahdestaan Jennyn kanssa. Yleensä kynsienleikkuussa toinen pitää Jennyä paikoillaan ja toinen leikkaa, mutta tällä kerralla Jenny pysyi paikallaan ihan itsestään. Hyvä niin!

Tänään Jennyn kuivanappulat loppuivat, joten vaihdoimme Jennyn ruokaa Golden Eagle- Holistic Health Puppy Formula- kuivanappuloihin, sillä haluamme testata, mistä ruuasta Jenny tykkää eniten. Jenny syö uutta ruokaa ihan hyvin, ainakin nyt aluksi. Makupaloina käytämme samoja kuin ennenkin.

Jenny on levännyt tänään aika paljon, joten luulen, että illalla saattaa olla ravit pystyssä. : )




Jenny seuraamassa TV- ohjelmaa

No comments:

Post a Comment