Wednesday 10 June 2015

Kipeä tassu näyttelyssä

Ikävä yllätys näyttelyssä

Olimme lauantaina Jennyn kanssa näyttelyssä. Näyttely oli kaikkien rotujen näyttely, eli siellä oli paljon koiria. Papilloneja oli sittenkin 11, sillä osallistujia olikin yksi enemmän, mitä luki nettisivuilla.

Vähän ennen kehään menoa huomasimme, että Jenny linkkasi tassuaan. Muistimme, että perjantaina Jennyn tassu oli jäänyt äitini jalan alle ja se saattoi aiheuttaa kipua näyttelyssä. Linkkaava tassu oli etukäpälä. Tutkimme tassua, emmekä löytäneet siitä mitään tavallista poikkeavaa. Kävimme Jennyn kasvattajan luona kysymässä neuvoja Jennyn tassuun. Kasvattaja sanoi, että se on luultavasti venähtänyt tai jotain vastaavaa. Jenny selkeästi arasteli tassua ja oli nuollut sitä paljon. Mietimme myös, kannattaako Jennyä viedä kehään, sillä tuomari saattaisi antaa Jennylle EVA:n (ei voida arvostella), jos Jenny linkkaisi kehässä ja tuomari ei näkisi Jennyn oikeaa kävelyä. Päätimme kuitenkin käyttää Jennyn arvioitavana.

Jenny käveli ihan hyvin, mutta linkkasi välillä. Kävelin Jennyn kanssa tosi hitaasti, sillä en halunnut Jennyn linkkaavan koko aikaa. Tuomari kuitenkin kritisoi tätä arvioinnissa ja olisi toivonut enemmän vauhtia kävelyyn. Asialle ei kuitenkaan voinut mitään. Jenny oli aika lailla kuten ennenkin kehässä, paitsi kävely tietenkin oli hieman hankalaa kipeällä jalalla. Jenny sai EH:n eli erittäin hyvän. Ihmettelin jonkun verran Jennyn linkkausta näyttelyssä, sillä Jenny käveli ennen näyttelyyn menoa ja sen jälkeen ihan normaalisti. Seuraava näyttely on tämän viikonloppuna.

 

No comments:

Post a Comment